Garnek Rzymski
Zastosowanie: Gliniana brytfanna do pieczenia bez tłuszczu.
Pojemność: 2,5L
PayU (Płacę z Allegro) lub Przelew 55 8627 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0012800 [zasłonięte] 028401 F.H.U.P. Kawa ul. Kościuszki 42B 38-300 Gorlice
Zachęcamy do zapłaty poprzez PayU dzięki czemu przesyłkę możemy wysłać od razu
Jesteśmy do państwa dyspozycji: Pon-Pt: 10:00 - 18:00 Sobota: 9:00 - 13:00
[zasłonięte]@gmail.com [zasłonięte]798-76-40
Kupując kilka przedmiotów jednocześnie za wysyłkę płacisz tylko raz!
Po wycenę kosztów wysyłki wybranych przedmiotów napisz do nas lub zadzwoń.
Szybka wysyłka, wysyłamy też w soboty!
Wysyłki są realizowane od poniedziałku do soboty, maksymalnie do 24h lecz zazwyczaj w zaledwie kilka godzin od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.
|
Garnek Rzymski 2.5Ldo pieczenia bez tłuszczuPrzesyłka na warunkach szczególnych gwarancja dostarczenia bez uszkodzeń!Szczegóły dotyczące wysyłki w opisie aukcji
Przyrządzenie dań w Garnku Rzymskim nie wymaga stosowania tłuszczów. Dzięki czemu przygotowane potrawy są zdrowsze, bardziej kruche i lekko strawne.
Wymiary:
- Pojemność: 2.5l
- Długość:
- zewnętrzna: 32,5 cm (z uchwytami)
- wewnętrzna: 27,0 cm
- Szerokość:
- zewnętrzna: 19.0 cm
- wewnętrzna: 16,0 cm
- Wysokość:
- zewnętrzna z pokrywą 13,0 cm
- zewnętrzna bez pokrywy 10,0 cm
- wewnętrzna: 9,5 cm
Wysyłka:
Poczta Polska gwarantuje bardzo delikatne obchodzenie się z Paczkami na Warunkach Szczególnych.
Przed wysłaniem towar jest dokładnie sprawdzany czy nie ma żadnych uszkodzeń lub ubytków. Każdy garnek jest bardzo dokładnie pakowany i amortyzowany różnymi rodzajami foli, foli bąbelkowej i/lub włókien. Więcej informacji dotyczących ewentualnej reklamacji towaru znajdziecie państwo w punkcie piątym naszego regulaminu na stronie O Mnie.
Zasady użytkowania naczynia:
- Przed pierwszym użyciem należy garnek wymoczyć w wodzie, a następnie dokładnie wymyć ciepłą wodą bez detergentów.
- Przed każdym pieczeniem należy namoczyć puste naczynie w zimnej wodzie przez co najmniej 15 minut.
- UWAGA!!! Zbyt gwałtowna zmiana temperatury może spowodować pęknięcie naczynia, dlatego zimne naczynie umieszczamy zawsze w zimnym piekarniku. Nigdy nie należy wlewać zimnej wody do rozgrzanego naczynia.
- Gorący garnek wyjęty z piekarnika najlepiej stawać na suchej ściereczce lub desce aby zapobiec styczności naczynia z zimnym podłożem.
- Po użyciu garnek należy umyć w ciepłej wodzie. UWAGA!!! Nie używać płynu do naczyń ani innych deterygentów, gdyż wsiąkają one w strukture naczynia, a następnie są uwalniane podczas następnego pieczenia.
- Po użyciu należy przechowywać otwarte naczynie w przewiewnym miejscu tak aby mogło swobodnie wysychać.
- W miarę używania garnek będzie przybierał ciemniejszą barwę.
- Po ok. 100 użyciach wypełniny wodą garnek należy wygżać w piekarniku przez pół godziny, doprowadzając wodę do wrzenia.
- Czas pieczenia w rzymskim garnku może różnić się od czasu pieczenia w innych naczyniach.
Każde naczynie przeszło kontrolę i nie posiada żadnych wad.
|