Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GARNEK RZYMSKI BRYTFANNA DO PIECZENIA BEZ TŁUSZCZU

18-01-2012, 4:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Użytkownik FHUP-Kawa
numer aukcji: 2028710878
Miejscowość Gorlice
Wyświetleń: 216   
Koniec: 13-01-2012 17:00:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Indukcja: Nie,
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

tel.[zasłonięte]798-76-40
   
Garnek Rzymski

Zastosowanie: Gliniana brytfanna do pieczenia bez tłuszczu.

Pojemność: 2,5L

 


PayU (Płacę z Allegro)
lub
Przelew
55 8627 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0012800 [zasłonięte] 028401
F.H.U.P. Kawa
ul. Kościuszki 42B
38-300 Gorlice

 

Zachęcamy do zapłaty poprzez PayU dzięki czemu przesyłkę możemy wysłać od razu


Jesteśmy do państwa dyspozycji:

Pon-Pt: 10:00 - 18:00
Sobota:   9:00 - 13:00

[zasłonięte]@gmail.com
[zasłonięte]798-76-40


Kupując kilka przedmiotów jednocześnie za wysyłkę płacisz tylko raz!

Po wycenę kosztów wysyłki wybranych przedmiotów napisz do nas lub zadzwoń.


 

Szybka wysyłka, wysyłamy też w soboty!

Wysyłki są realizowane od poniedziałku do soboty, maksymalnie do 24h lecz zazwyczaj w zaledwie kilka godzin od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie.







Garnek Rzymski 2.5L
do pieczenia bez tłuszczu
Przesyłka na warunkach szczególnych gwarancja dostarczenia bez uszkodzeń!
Szczegóły dotyczące wysyłki w opisie aukcji



 

 


 
Przyrządzenie dań w Garnku Rzymskim nie wymaga stosowania tłuszczów. Dzięki czemu przygotowane potrawy są zdrowsze, bardziej kruche i lekko strawne.

Wymiary:
  • Pojemność: 2.5l
  • Długość:
    • zewnętrzna: 32,5 cm (z uchwytami) 
    • wewnętrzna: 27,0 cm
  • Szerokość: 
    • zewnętrzna: 19.0 cm
    •  wewnętrzna: 16,0 cm
  • Wysokość: 
    • zewnętrzna z pokrywą 13,0 cm
    • zewnętrzna bez pokrywy 10,0 cm
    • wewnętrzna: 9,5 cm
Wysyłka:
Poczta Polska gwarantuje bardzo delikatne obchodzenie się z Paczkami na Warunkach Szczególnych. 
Przed wysłaniem towar jest dokładnie sprawdzany czy nie ma żadnych uszkodzeń lub ubytków. Każdy garnek jest bardzo dokładnie pakowany i amortyzowany różnymi rodzajami foli, foli bąbelkowej i/lub włókien. Więcej informacji dotyczących ewentualnej reklamacji towaru znajdziecie państwo w punkcie piątym naszego regulaminu na stronie O Mnie.

Najlepszy do pieczenia:

  • chleba
  • ryb
  • zapiekanek
  • dań z drobiu(kurczaka, indyka, kaczki)
  • pieczeni mięsnych
  • lasagne
  • risotto
  • dań z warzyw(ziemniaków w mundurkach, faszerowanych pomidorów, papryk, kabaczków itp.



 

Zasady użytkowania naczynia:

  • Przed pierwszym użyciem należy garnek wymoczyć w wodzie, a następnie dokładnie wymyć ciepłą wodą bez detergentów.
  • Przed każdym pieczeniem należy namoczyć puste naczynie w zimnej wodzie przez co najmniej 15 minut.
  • UWAGA!!! Zbyt gwałtowna zmiana temperatury może spowodować pęknięcie naczynia, dlatego zimne naczynie umieszczamy zawsze w zimnym piekarniku. Nigdy nie należy wlewać zimnej wody do rozgrzanego naczynia.
  • Gorący garnek wyjęty z piekarnika najlepiej stawać na suchej ściereczce lub desce aby zapobiec styczności naczynia z zimnym podłożem.
  • Po użyciu garnek należy umyć w ciepłej wodzie. UWAGA!!! Nie używać płynu do naczyń ani innych deterygentów, gdyż wsiąkają one w strukture naczynia, a następnie są uwalniane podczas następnego pieczenia.
  • Po użyciu należy przechowywać otwarte naczynie w przewiewnym miejscu tak aby mogło swobodnie wysychać.
  • W miarę używania garnek będzie przybierał ciemniejszą barwę.
  • Po ok. 100 użyciach wypełniny wodą garnek należy wygżać w piekarniku przez pół godziny, doprowadzając wodę do wrzenia.
  • Czas pieczenia w rzymskim garnku może różnić się od czasu pieczenia w innych naczyniach.

Każde naczynie przeszło kontrolę i nie posiada żadnych wad.