Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Garnek rzymski 4l-zdrowe gotowanie i pieczenie HIT

10-07-2014, 10:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 47 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 47 zł     
Użytkownik biowin_pl
numer aukcji: 4320783570
Miejscowość Łóź
Licytowało: 1    Wyświetleń: 107   
Koniec: 10-07-2014 10:15:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

BIOWIN - Allegro

Aukcja


JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM DYSTRYBUTOREM

POD NASZA MARKĄ BIOWIN WPROWADZAMY TYLKO

NAJLEPSZE PRODUKTY!!!

Gwarancja marki !!!


Garnek rzymski

(770604 )




ZAPEWNIA PYSZNE I ZDROWE POTRAWY, BEZ DODATKU TŁUSZCZU

ZNAKOMITY DO MIĘS, WARZYW, RYB I WYPIEKU CHLEBA!




Specjalne właściwości tworzywa, z którego wykonany jest Garnek Rzymski pozwalają na przygotowanie potraw w atmosferze pary wodnej.
Dzięki temu nie ma potrzeby dodawania tłuszczu, czy oleju, dzięki czemu dania zachowują swój naturalny aromat, witaminy i mikroelementy, są pyszne i zdrowe.

Tak przygotowane potrawy są idealne dla osób będących na diecie.

Porowata struktura naczynia pozwala na wchłonięcie wody, która

następnie paruje w trakcie pieczenia. Nic się nie przypala, a piekarnik pozostaje czysty.

WYMIARY :

Szerokość produktu: 31cm
Głębokość produktu: 21cm
Wysokość produktu: 14cm

Przy każdym garnku instrukcja i przepis.


Dodatkowo w prezencie od nas sprawdzony przepis na chleb domowy:

CHLEB PSZENNY Z DROŻDŻAMI NA NATURALNYM
ZAKWASIE ORKISZOWYM

Składniki na 750g domowego chleba:

- 350 ml letniej wody

- 10 g soli

- 500 g mąki pszennej typ 500-750

- 1 op. Naturalnego Zakwasu Orkiszowego z drożdżami

- opcjonalnie: 2 łyżki wybranych ziaren np: słonecznika, dyni, soi...


Ciasto z wyżej wymienionych składników wyrabiamy do momentu kiedy zacznie odchodzić od dłoni. Następnie przykrywamy wilgotną ściereczką, odkładamy w ciepłe miejsce, aż dwukrotnie zwiększy swoją objętość. Po tym czasie ponownie krótko wyrabiamy ciasto. Umieszczamy je w namoczonym, posmarowanym masłem lub oliwą i dokładnie obsypanym otrębami garnku rzymskim. Ponownie zostawiamy na ok. 30 minut do wyrośnięcia pod pokrywką garnka rzymskiego (również namoczoną) już w piekarniku (włączamy lampkę aby piekarnik się nagrzał, nie wolno wkładać garnka do gorącego piekarnika!). Następnie pieczemy chleb przez 60 minut w temp. 200 st. Jeśli po tym czasie powierzchnia chleba nie jest wystarczająco rumiana i chrupka. zdejmujemy pokrywę i dosłownie na chwilę wstawiamy garnek z chlebem do piekarnika.

Smacznego BIOWIN




W RAZIE PYTAŃ NIE CZEKAJ DZWOŃ: +48 (42)[zasłonięte]681 75

ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE,


NA KTÓRYCH ZNAJDZIESZ WIELE POMYSŁÓW

NA NIEPOWTARZALNE PREZENTY