Strona dokonująca sprzedaży
PetZone Jezierski
Spółka Jawna
02-830 Warszawa, ul. Mazura 18a
Płatności
- odbiór osobisty: wyłącznie płatność gotówką lub przedpłata w formie przelewu na rachunek bankowy
- przesyłka pocztowa lub kurierska: płatność przy odbiorze, płatność przelewem na rachunek bankowy, płatność kartą płatniczą
Dostawa
Oferowane formy dostarczenia towaru:
- odbiór osobisty w siedzibie firmy (Mazura 18a, Warszawa)
- przesyłka pocztowa, przesyłka pocztowa za pobraniem
- przesyłka kurierska, przesyłka kurierska za pobraniem
Zwrot towaru
Istnieje możliwość zwrotu zakupionego drogą wysyłkową towaru w ciągu 10 dni od daty wydania towaru (w przypadku odbioru osobistego)/otrzymania przesyłki (w przypadku sprzedaży wysyłkowej)
- o ile nie był on używany
- nie nosi on śladów użytkowania
- znajduje się w oryginalnym opakowaniu.
Pieniądze za zwrócony towar odsyłamy przelewem po dostarczeniu do nas zwracanego produktu.
Produkt odsyła Klient na własny koszt. Nie przyjmujemy paczek pobraniowych.
Informacje dodatkowe
Gwarantujemy, że produkty z oferty są fabrycznie nowe i znajdują się w oryginalnym opakowaniu.
Ceny produktów są aktualne i zawierają podatek VAT.
Na każdy zakup wystawiany jest dokument zakupu: paragon lub faktura VAT.
Garnek rzymski 30cm x 11cm
Idealne garnki rzymskie pomogą Ci przygotować wiele smacznych dań bez użycia tłuszczu. Dzięki metodzie parowej będziesz cieszyć się zdrowymi, ale zarazem pełnymi smaku i lekko chrupiącymi potrawami. W garnku możemy przygotowywać jedno-garnkowe dania takie jak: zapiekanki, pieczenie mięsne, potrawy z drobiu i ryb, lasagne, warzywa faszerowane, a nawet upiec chleb. Przed każdym użyciem należy namoczyć garnek w zimnej wodzie przez 15 minut, następnie umieścić składniki naszej potrawy, przykryć naczynie przykrywką i włożyć do rozgrzanego piekarnika. Dzięki temu para, która się wytworzy pod wpływem gorącej temperatury, zmiękczy składniki, które zaczną gotować się we własnym sosie, bez zbędnego tłuszczu. Rozmiar: 30cm x 11 cm
Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | | | | | | | | | | | | | | | | |