Email: [zasłonięte]@gmail.com
Numer telefonu:
+68 [zasłonięte]2565 tel. kom. 501
[zasłonięte] 008
Gadu-Gadu:
35[zasłonięte]625
Formy płatnośći
Przelew
Płacę z allegro
Różne
Po zakupie przedmiotu prosimy o wysłanie wiadomości email z wybranym przez siebie fasonem, kolorem (jeżeli jest możliwość wyboru)
Więcej informacji
znajdziesz tutaj:
Strona o mnie

Przedmiotem dzisiejszej aukcji jest
GARNEK MULTICOOKER CONCEPT CK7070 7w1 PROMOCJA !!

SUGEROWANA CENA SPRZEDAŻY
499zł
TERAZ TYLKO
359zł
5szt.

Techniczne parametry:
- Produkt 7 v 1: Fondue, Duszenie, Gotowanie, Gotowanie na parze, Smażenie, Grill, Zapiekanie + Frytkownica
- Oszczędność powierzchni w kuchni
- Rozbieralny – pojemnik można myć w zmywarce
- Płynna regulacja temperatury
- Szklana pokrywa
- Wyjmowany pojemnik z nieprzywieralnej powierzchni
- Uchwyty do łatwego przenoszenia
- Zakres regulacji temperatury od 60 do 190°C
- Termostat
- Antypoślizgowe nóżki
- Akcesoria: set 6 widelców do fondue, kosz do smażenia, kratka z otworami do gotowania na parze, łyżka do nabierania z otworami
- Wymiary wewnętrzne: 275 x 275 x 95 mm
- Wymiary zewnętrzne: 350 x 335 x 235 mm
- Moc: 1500 W
Multifunkcyjny garnek Concept 7x7 umożliwia przygotowanie posiłków na 7 + 1 różnych sposobów

Dzięki niemu w domu możesz:
- Smażyć
Kto nie miałby ochoty na złocistego, chrupiącego kotleta? Dno zbiornika jest wystarczająco duże, aby można było usmażyć cztery na raz…
- Gotować
Zupa, ziemniaki, makaron, ryż, a wszystko to dzięki funkcji gotowania w multifunkcyjnym garnku Concept.
- Grillować
- Gotować na parze
Garnek 7x7 wyposażony jest w kratkę z otworami, która umożliwi wam przygotowanie potraw w jeden z najzdrowszych sposobów - gotowanie na parze. Przygotowywane warzywa nie tracą koloru i cennych witamin.
- Opiekać
- Przygotować fondue
Wystarczy powoli rozpuścić czekoladę lub ser w ogrzanym pojemniku i przy pomocy dołączonego zestawu widelców możecie delektować się świeżymi owocami w czekoladzie lub pysznym pieczywem w serze. Przykładowy przepis na klasyczny szwajcarski ser fondue dla 4 osób: Utarty ząbek czosnku podgrzać w 250ml wytrawnego białego wina. Dodać do tego 300g utartego sera ementalera i 300 g grojera (można użyć innych gatunków sera wedle uznania). Całość pokropić wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Wszystko dokładnie ze sobą wymieszać, aż powstanie gładka i szklista serowa masa. 60 ml wiśniowego likieru wymieszać z łyżką mąki ziemniaczanej, dodać odrobinę pieprzu i gałki muszkatołowej, całość dolać do gorącej masy serowej. Serwowanie: Na widelce fondue nabić kawałki pieczywa i maczać w przygotowanej masie serowej.
- Smażyć frytki
- Podgrzewać

Kupując na kilku naszych aukcjach przedmioty ze świata zabawek dla dzieci, za kuriera płaci się tylko raz (dotyczy to małych gabarytów). Kupując produkty dziecięce a także produkty z branży AGD/RTV należy koszty przesyłki policzyć oddzielnie! W niektórych przypadkach czas realizacji zamówienia może nieznacznie się opóźnić. Klient zawsze o tym będzie poinformowany.

Ostatnie Komentarze Klientów