|
|
KONTAKT TEL:   KONTAKT E-MAIL: 
|
|
|

|
|
|
Po dokładne informacje zapraszam na moją stronę : o mnie
|
|
|

|
|
|
KINGHOFF KH-3327 WYSOKIEJ JAKOŚCI 3 ELEMENTOWY ZESTAW GARNKÓW DO GOTOWANIA MAKARONU GARNKI WYKONANE Z CHIRURGICZNEJ STALI NIERDZEWNEJ 18/10 O DUŻEJ CZYSTOŚCI EKOLOGICZNEJ ZESTAW NADAJE SIĘ NA WSZYSTKIE RODZAJE KUCHENEK, TAKŻE NA KUCHENKI INDUKCYJNE POKRYWKA WYKONANA ZE SZKŁA ŻAROODPORNEGO, PASUJE NA WSZYSTKIE GARNKI WCHODZĄCE W SKŁAD ZESTAWU. ZESTAW WYKONANY BARDZO SOLIDNIE - GORĄCO POLECAM SKŁAD ZESTAWU ORAZ WYMIARY GARNKÓW GARNEK NA WODĘ O POJEMNOŚCI 3,8L ( ŚREDNICA 18cm X WYSOKOŚĆ 15,5cm ) WKŁAD DO GOTOWANIA MAKARONU ( ŚREDNICA 18cm X WYSOKOŚĆ 16,5cm ) SZKLANA POKRYWKA PASUJĄCA NA WSZYSTKIE GARNKI ZESTAWU ( ŚREDNICA 18cm ) WYSOKOŚĆ CAŁEGO ZESTAWU : 23cm ŁATWE ŁĄCZENIE POSZCZEGÓLNYCH ELEMENTÓW ZESTAWU ZE SOBĄ DO UŻYTKU NA KUCHENKACH : ELEKTRYCZNYCH, GAZOWYCH, CERAMICZNYCH, HALOGENOWYCH ORAZ INDUKCYJNYCH PREZENTOWANE NACZYNIE POSIADA STRUKTURĘ STALOWEJ KAPSUŁY WEWNĄTRZ KTÓREJ ZNAJDUJE SIĘ ALUMINIOWY RDZEŃ DOSKONALE AKUMULUJĄCY WYTWARZANE CIEPŁO. RDZEŃ DODATKOWO ZAPEWNIA DOSKONAŁE PRZEWODZENIE CIEPŁA DO CAŁEGO NACZYNIA WRAZ Z PRZYGOTOWYWANĄ W NIM POTRAWĄ POZWALA TO NA PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW Z NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY LUB TŁUSZCZU. CO W ZNACZNY SPOSÓB WPŁYWA NA WALORY SMAKOWE I ZDROWOTNE PRZYGOTOWYWANYCH POTRAW. TECHNOLOGIA WIELOWARSTWOWYCH UKŁADÓW AKUMULACYJNYCH ZAPEWNIA GOTOWANIE NAWET PO WYŁĄCZENIU KUCHENKI PRZEZ BARDZO DŁUGI CZAS. ŚREDNICA GARNKÓW ZOSTAŁA TAK DOBRANA ABY MOŻNA BYŁO JE UŻYWAĆ NA KAŻDYM RODZAJU KUCHENKI, Z KUCHENKAMI INDUKCYJNYMI WŁĄCZNIE IDEALNE NACZYNIE DO PRZYGOTOWYWANIA ZDROWYCH, BEZTŁUSZCZOWYCH POTRAW. PRZYGOTOWANE W ZESTAWIE POTRAWY, ZACHOWUJĄ SWOJE WITAMINY, MINERAŁY JAK I NATURALNY SMAK. ŻYWNOŚĆ PRZYGOTOWYWANA PRZY MIN. WILGOCI, W SPOSÓB NISKOTEMPERATUROWY, ZAWIERA WIĘCEJ WITAMIN ORAZ WIĘCEJ MINERAŁÓW, DO 20 RAZY WIĘCEJ NIŻ ŻYWNOŚĆ PRZYGOTOWYWANA INNYMI METODAMI ZESTAW NOWY, WYSOKIEJ JAKOŚCI, GWARANCJA 24 MIESIĄCE NA PODSTAWIE PARAGONU
Zobacz nasze pozostałe aukcje: 
|
|
|
|
|
|

|
|