Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GAME Phil Vickery, Simon Boddy

29-06-2015, 8:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 157.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405917423
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 08:07:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55425, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40957, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61809, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69533, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78310, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55425, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40957, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61809, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69533, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78310

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Game: A modern approach to preparing, cooking & curing

GAME Phil Vickery, Simon Boddy

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Phil Vickery, Simon Boddy
Language: English
Publisher: Kyle Books
Publication Date: 7 Aug 2014
Dimensions: 25.5 x 20.4 x 1.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 208
Condition: NEW
Product_ID: AD57DC1038

 

 

The tempting recipes and expert advice in this book put game firmly back on the menu. Popular TV chef Phil Vickery and award-winning butcher Simon Boddy demystify the subject by showing you how to prepare and cook a whole range of wildfowl, fish, feathered and furred game at home. Phil's inventive and internationally influenced dishes cover everything from Pot Roast Coconut Stuffed Partridge and Spiced Pigeon with Green Lentils to Thai Quail Salad, Japanese Mirin Salmon and Pan-Fried Sea Trout with Warm Tomato Sauce Sauce, while Simon guides you through the skills and techniques needed to create everything from Hot Smoked Partridge and Spiced Hare and Chocolate Salami to Venison Bresaola. There are even recipes for more unusual game such as ostrich and squirrel.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SOCIAL SUPPERS Jason Atherton

 NATHAN OUTLAW'S FISH KITCHEN Nathan Outlaw

 FISH & SHELLFISH Rick Stein

 THE GOOD FOOD GUIDE 2015 Elizabeth Carter

 PORK Phil Vickery, Simon Boddy

 CRACKING YOLKS & PIG TALES Glynn Purnell