Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GAIL'S ARTISAN BAKERY COOKBOOK Levy, Mejia

11-03-2015, 7:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 157.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073952157
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 07:20:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19489, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79384, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37397, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19628, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25950, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19489, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79384, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37397, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19628, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25950

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Gail's Artisan Bakery Cookbook

GAIL'S ARTISAN BAKERY COOKBOOK Levy, Mejia

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Roy Levy, Gail Mejia
Language: English
Publisher: Ebury Press
Publication Date: 5 Jun 2014
Dimensions: 19.2 x 25.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: AA9194D975

 

 

''Good bread begins with just four honest ingredients: flour, water, salt and yeast. Nothing could be simpler and yet nothing is more gratifying.'' GAIL's Since opening the first GAIL's in 2005, the team behind London's most inviting artisan bakery has been on a mission to bring high-quality, handmade bread and delicious vibrant food to local communities. In this, their first, stunning cookbook, GAIL's take us through the day with inventive, fresh recipes. This abundant recipe book brings the spirit of GAIL's alive. It starts with the essential how-to's of mixing, kneading and shaping loaves before going on to offer over 100 varied savoury and sweet recipes inspired by the simplicity of cooking good bread and all the delicious mealtime possibilities around it. GAIL's will encourage you to try your hand at a basic foolproof bloomer, bake a satisfying sourdough, create morning muffins and pastries, bold salads, flavoursome pies, appetizing tarts and sandwiches, easy afternoon biscuits and cakes, and finally cook delicious savoury meals and desserts for supper. Simply divided into Baker's Essentials, Bread, Breakfast, Lunch, Tea and Supper, the GAIL's Cookbook includes: White poppy seed bloomer French dark sourdough Wholemeal loaf Focaccia Brioche plum and ginger pudding Buckwheat pancakes with caramelised apples and salted butter honey Pizza Bianca with violet artichokes and burrata Truffle, raclette and roast shallot toastie Teatime sandwiches Savoury scones & fruit scones Red quinoa and smokey aubergine yoghurt salad Baked sardines with sourdough crumbs and heritage tomato salad Fregola and chicken salad Baked bread and chicken soup Tuna Nicoise on toast Sourdough lasagna Root vegetable and Fontina bake Leek and goat's cheese picnic loaf Brown sourdough ice cream with raspberry.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 80 CAKES FROM AROUND THE WORLD Claire Clark

 DO SOURDOUGH: SLOW BREAD FOR BUSY LIVES Whitley

 BAKE ME A CAKE AS FAST AS YOU CAN Browne

 KONDITOR & COOK: DESERVEDLY LEGENDARY BAKING

 PATISSERIE MAISON Richard Bertinet

 BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING Justin Gellatly