Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FUNDAMENTAL FOOD MICROBIOLOGY Ray, Bhunia

11-04-2015, 2:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 466.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169760737
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-04-2015, 2:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]32159, 978[zasłonięte][zasłonięte]65644, 978[zasłonięte][zasłonięte]68143, 978[zasłonięte][zasłonięte]17287, 978[zasłonięte][zasłonięte]52315, 978-[zasłonięte][zasłonięte]32159, 978-[zasłonięte][zasłonięte]65644, 978-[zasłonięte][zasłonięte]68143, 978-[zasłonięte][zasłonięte]17287, 978-[zasłonięte][zasłonięte]52315
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Fundamental Food Microbiology, Fifth Edition

PRODUCT DETAILS:
Author: Bibek Ray, Arun Bhunia
Language: English
Publisher: CRC Press
Publication Date: 11 Nov 2013
Dimensions: 25.8 x 18.2 x 4.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 663
Condition: NEW
Product_ID: 146[zasłonięte]4431

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


FOOD SAFETY: THE SCIENCE OF KEEPING FOOD SAFE Shaw

FOX AND CAMERON'S FOOD SCIENCE, NUTRITION AND ...

MODERN FOOD MICROBIOLOGY Jay, Loessner

FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

FOOD MICROBIOLOGY Martin Adams

FOOD MICROBIOLOGY M.R. Adams, M.O. Moss