Bardzo dobrej jakości tłuszcz roślinny wyprodukowany z rafinowanego oleju palmowego.
GoldPalm 100% tłuszcz roślinny wyprodukowany z rafinowanego i uwodornionego oleju palmowego pochodzenia tropikalnego. Odporny na długie ogrzewanie w temperaturze 180stopni.
Zastosowanie Frytura palmowa przeznaczona do produkcji cukierniczych i piekarniczych oraz do stosowania w gastronomii. Doskonale sprawdza się w produkcji ciast, nadzień, mas kremowych itp.
Polecana do wielokrotnego, głębokiego smażenia pączków, faworków, frytek, placków, mięs, ryb i warzyw.
Zalety technologiczne Produkt ekonomiczny w zastosowaniu. Zapewnia właściwą konsystencję w stosowanych produktach oraz długotrwałe smażenie bez utraty jakości. Nie dymi, nie ciemnieje, nie pieni się nadmiernie. Cechuje się wysoką temperaturą dymienia. Podkreśla naturalny zapach i smak smażonych produktów spożywczych. Ogranicza wchłanianie tłuszczu przez przygotowywane potrawy
Termin przydatności do spożycia 12 2014
Dane do przelewu:
numer konta: 08 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3440090 [zasłonięte] 781876
RAFPAL Rafał Szczepanek
ul. Gliwicka 302
44-207 Rybnik