Witam,
Przedmiotem aukcji jest:
NOWA
FRYTKOWNICA -
FONDUE
900W 1 litr
FO-1102
Firmy
CHARAKTERYSTYKA PRZEDMIOTU:
Rewelacyjny
zestaw FONDUE lub minifrytkownica firmy Tristar.
Przygotowanie zróżnicowanych posiłków jest łatwe, a
jego wielofunkcyjność pozwala na używanie go do różnych zadań w kuchni.
Urządzenie to pasuje do każdej nowoczesnej kuchni, każda nie tylko gospodyni
domowa będzie miała radość z przyrządzania. Wygodny styl życia w zasięgu ręki.
Mocny, zgrabny, poręczny, zadziwiająco sprytny. Fondue / frytkownica
obudowa ze stali nierdzewnej ma regulowany termostat i pojemność: 1L.
Odpowiedni
dla 6 osób. Wbudowany element grzejny i zintegrowane uchwyty oraz posiada
maksymalny wskaźnik zawartości. Obudowa jest ze stali nierdzewnej. Lampki
sygnalizujące zasilanie. W zestawie widelczyki ze stali nierdzewnej Funkcjonalna
zdejmowana pokrywa
Moc: 900 Watt
Dodatkowo stopki antypoślizgowe. Dzięki
niemu wszystko staje się prostsze a dania przyrządzone
smakują wyśmienicie. Jest to produkt,
który będzie ozdobą każdego nowoczesnego mieszkania. Zapewniamy Państwu wygodę
użytkowania i komfort pracy. Ciekawy design sprawia, że nie sposób zwrócić na
niego uwagi. Zestaw idealny na imprezy.
Fondue to
potrawa przygotowana w wersji pierwotnej z gorącego sera i białego wina. Fondue
pochodzi z kuchni szwajcarskiej, ale jest też bardzo popularne w innych krajach
Europy zachodniej. Potrawa dawniej rozpowszechniona była głównie wśród górali
szwajcarskich jako sposób na wykorzystanie suchego sera zimą.
Niewielkim nakładem praktycznie w każdych warunkach można było przyrządzić danie
smaczne i pożywne. Jada się je zazwyczaj w większym gronie, bezpośrednio z
garnka zanurzając w masie nabite na widelczyk pieczywo lub warzywa. Zależnie od
regionu istnieją różne przepisy dotyczące przypraw i dodatków. Z czasem powstaje
ich coraz więcej i są dostosowane do tradycji poszczególnych kuchni
regionalnych. Podstawowymi składnikami są zawsze sery, zazwyczaj w dwóch
gatunkach, zwykle w różnych gatunkach, białe wytrawne wino i kieliszek kirszu.
Dodatek
łyżeczki mąki ziemniaczanej ułatwia zemulgowanie serowo – winnej masy i
zapobiega jej rozwarstwieniu Typowymi przyprawami do fondue jest pieprz biały,
gałka muszkatołowa i niektóre zioła(w zależności od składników zasadniczych)
Przyrządza się także fondue mięsne (fondue bourguignonne, w którym masa serowa
zastępowana jest gorącym olejem, a pieczywo na widelcach wołowiną) oraz fondue
czekoladowe. Wykształciła się również swoista etykieta jadania fondue. Jest to
doskonała okazja do spotkania z bliskimi nam osobami. Wszyscy siedzą przy stole.
Gospodarz spędza czas razem z gośćmi i wspólnie wszyscy razem spożywają
przygotowany posiłek.
REGULACJA TEMPERATURY
130 - 190 stopni C
Podsumowanie :
-
Nowoczesny design
-
Bezawaryjność
- Solidne
wykonanie
- Solidna
obudowa RVS
- Model
Fondue lub mini frytkownica
-
Pojemność 1 L
- Dla 6
osób
-
Szerokość x Głębokość x Wysokość 215 x 210 x 225 mm
- Lampka
kontrolna
- Warstwa
nieprzylepna
-
Regulowany termostat
- Moc
900W
frytkownica w oryginalnym kartonie
karta
gwarancyjna 24 miesiące
instrukcja
obsługi w języku polskim
paragon lub
faktura VAT
Przy zakupie domyślnie wystawiam paragon,
na życzenie wystawiam faktury !
Klient
ma prawo zrezygnować z kupionego towaru bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od
daty odebrania przesyłki i odesłać go do nas wraz z paragonem.
Jest to możliwe jeżeli towar nie był używany oraz nie został w żaden sposób
uszkodzony.
|