Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Frezer i Pasteryzator Easy Freeze Carpigiani Group

31-07-2012, 11:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 60 900 zł     
Użytkownik VEGA-Slupsk
numer aukcji: 2436583585
Miejscowość Słupsk
Wyświetleń: 29   
Koniec: 21-07-2012 08:56:07
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Kontakt

Vegagastro

76-200 Słupsk
ul. Portowa 16C
Polska


Tel. +48 59 [zasłonięte] 22 

Kom. +48 [zasłonięte] 017 999
Kom. +48 [zasłonięte] 198 878

 

[zasłonięte]@vegagastro.pl


[zasłonięte]@vegagastro.pl

Wysyłka towaru:
Prosimy o wiadomość z podana informacja czy dokonywać będziecie Państwo WPŁATY Z GÓRY za zakupiony przedmiot lub oczekiwać WYSYŁKI ZA POBRANIEM. Ułatwi nam to przygotowanie i skrócenie czasu wysyłki.

Przelew: wysyłka następuje w momencie wpłynięcia kwoty na nasze konto lub ewentualnie po uprzednim przesłaniu potwierdzenia dokonania przelewu (do godz. 14:00).

Pobranie: wysyłka w dniu zamówienia do godz. 14:00

Oferujemy:

1. Faktury VAT
2. Serwis i szkolenia
3. Szybka przesyłka - firma kurierska UPS - dostawa do 48h
4. Gwarancje


Konto:

Bank Millennium
93 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020000 [zasłonięte] 181007


Informacja dodatkowe :

Prosimy o sprawdzenie przesyłki w momencie dostawy przed ewentualnymi uszkodzeniami w transporcie. Jeśli przesyłka została uszkodzona należy wraz z kurierem spisać protokół szkody oraz niezwłocznie powiadomić nas o tym.

  Kupującywystawia komentarz jako pierwszy.

   Easy Freeze 2000 marki Promag (Carpigiani Group)  

 
Przedmiotej aukcji jest urzadzenie do produkcji lodów tradycyjnych:

EASY FREEZE 2000 - pionowy frezer i pasteryzator w jednym!

 

CECHY CHARAKTERYSTYCZNE:

- wytwarzanie lodów w zaledwie 10minut
- możliwość ponownej pasteryzacji lodów
- pionowe frezowanie lodów
- całość mieszana w jednym zbiorniku bez konieczności przelewania bazy, co zapewnia higienę produktu - HACCP
- oszczędność miejsca i energii - potrzebne tylko jedno stanowisko pracy
- dwa cykle pasteryzacji (65C lub 85C)
- pasteryzacja czekolady w temperaturze 90C
- elektroniczny system kontroli konsystencji i jakości lodów oraz slush'a
- elektroniczne sterowanie cyklami roboczymi

 

 

  • Wydajność [l min - l max / h] : 20 - 50
  • Pojemność [l min - l max / h]: 3 - 7
  • Moc [kW] : 4,4
  • Chłodzenie : Woda / Powietrze
  • Zasilanie [V / Hz / F] : 400 / 50 / 3
  • Waga [kg] : 190
  • Wymiary szer.gł./wys. : 505 x 800 x 1180
     

 

E-mail: [zasłonięte]@vegagastro.pl