|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
Fresh Egg Cookbook,
The |
PRODUCT
DETAILS: Author: Trainer,
Jennifer Thompson Language: English Publisher: Storey Publishing Publication
Date: 13 Feb
2012 Dimensions: 17.8 x
1.5 x 22.9 cm Format: Paperback Pages: 192 Condition: NEW Product_ID: 16AC4B9786
|
From the perfect soft-boiled egg to French toast,
omelettes, eggs Florentine, and huevos rancheros,
readers will find a wealth of favourite breakfast
offerings with new twists. Local, fresh eggs bring out
the best in classic preparations such as Caesar salad,
spaghetti carbonara, eggnog, and homemade mayonnaise. In
recipes ranging from smoothies to casseroles, devilled
and stuffed eggs to stews, Thompson offers inventive
variations for spicing up eggs and combining them with
fresh seasonal vegetables for every meal of the day. She
also shares amusing anecdotes about her own chickens and
family life with a backyard flock. With easy recipes and
tasty flavour combinations, ''The Fresh Egg Cookbook''
is the perfect book for any egg-loving kitchen. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|