Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FRESH EGG COOKBOOK Trainer, Jennifer Thompson

21-05-2014, 10:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 78.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4172119127
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 21-05-2014 09:41:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70385, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34297, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77216, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37563, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14625, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70385, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34297, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77216, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37563, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14625

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Fresh Egg Cookbook, The

FRESH EGG COOKBOOK Trainer, Jennifer Thompson

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Trainer, Jennifer Thompson
Language: English
Publisher: Storey Publishing
Publication Date: 13 Feb 2012
Dimensions: 17.8 x 1.5 x 22.9 cm
Format: Paperback
Pages: 192
Condition: NEW
Product_ID: 16AC4B9786

 

 

From the perfect soft-boiled egg to French toast, omelettes, eggs Florentine, and huevos rancheros, readers will find a wealth of favourite breakfast offerings with new twists. Local, fresh eggs bring out the best in classic preparations such as Caesar salad, spaghetti carbonara, eggnog, and homemade mayonnaise. In recipes ranging from smoothies to casseroles, devilled and stuffed eggs to stews, Thompson offers inventive variations for spicing up eggs and combining them with fresh seasonal vegetables for every meal of the day. She also shares amusing anecdotes about her own chickens and family life with a backyard flock. With easy recipes and tasty flavour combinations, ''The Fresh Egg Cookbook'' is the perfect book for any egg-loving kitchen.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 KEEPING CHICKENS FOR DUMMIES Riggs, Willis

 THE CHICKEN LOVER'S CARTOON BOOK Arnold Wiles

 A GOOD EGG Genevieve Taylor

 EGGS Michel Roux

 TAKE A BOX OF EGGS: 100 EASY, IRRESISTIBLE RECIPES

 100 WAYS FOR A CHICKEN TO TRAIN ITS HUMAN Parker