Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FRANCUSKI NÓŻ KUCHENNY OPINEL CLASSIC116 DO CHLEBA

01-09-2014, 13:40
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 119 zł     
Użytkownik artpes
numer aukcji: 4479042088
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 01-09-2014 12:49:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Przeznaczenie: Do pieczywa
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

standard allegro artpes O Mnie Aukcje komentarze
Kategorie strzelectwo turystyka wedkarstwo
informacje
kontakt
Wysylka
Odbior Osobisty
Konto
Faktura

 

 

Witam Państwa i zapraszam

do zakupu francuskiego noża

kuchennego do pieczywa

OPINEL Classic 116.

 

 

 

  Nóż posiada ząbkowaną głownie, idealnie nadaje się do krojenia pieczywa a przede wszystkim chleba. Bez problemu kroi chrupiącą skórkę. Nóż jest delikatnie zakrzywiony co poprawia zdolność cięcia. 

Głownię o grubości 2mm wykonano z wysokiej jakości niemieckiej stali nierdzewnej
Thyssen Z50CD14  wypolerowaną na półmatowy połysk. Stal ta bardzo długo trzyma ostrość a zarazem jest łatwa do naostrzenia co ma wielką zaletę przy częstym użytkowaniu noża. Z50CD14 jest podobna do stali Sandvik 12C27. Trzpień głowni dochodzi do ponad połowy rękojeści i połączony jest z nią za pomocą dwóch nitów.  
Rękojeść wykonana jest z lakierowanego, francuskiego drewna bukowego. Jest ona ergonomicznie wyprofilowana i zapewnia pewny chwyt podczas krojenia.
Nie poleca się mycia noża w zmywarce.   
 

Dane techniczne:
Długość głowni: 210 mm
Długość całkowita: 345 mm
Grubość głowni: 2 mm
Stal: nierdzewna
Rękojeść: Drewno bukowe
Waga: 112 g

Producent: Opinel, Francja

 

Przy zakupie kilku przedmiotów na moich aukcjach za przesyłke płacisz tylko raz a cena zależy od jej wagi, wiecej informacji przeczytasz na stronie "O MNIE"

 

Możliwy odbiór osobisty:

-Warszawa Praga Południe

-Warszawa Ursynów

 

 

POZDRAWIAM i ŻYCZĘ UDANYCH ZAKUPÓW