Autor: Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej.
Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.
Śmiało może służyć uczniom szkół gastronomicznych, kucharzom, gastronomom i kelnerom - jako książka do nauki języka " zawodowego"
ISBN:[zasłonięte]978-83739-11-0 wir
Format: 29,5 x 20,5 cm
Ilość stron: 160
Pomoc gastronomiczna we Francji
rozmówki polsko-francuskie - fachowe słownictwo + słowniczek
helper
ISBN:[zasłonięte]978-83171-84-9
Dla osób, które zamierzają wyjechać do Francji i pracować w sektorze gastronomii. Prezentuje fachowe słownictwo z zakresu gastronomii i zwroty przydatne w pracy w tym sektorze oraz dodatkowy słowniczek. Daje szansę wszystkim ubiegającym się o pracę na dobre przygotowanie się do przyszłej pracy.
Oprawa: Miękka
Format: 10.6x14.4cm
Liczba stron: 184
Kuchnia Polska wersja francuska
PRZEPISY - PO FRANCUSKU
Byszewska Izabella
Parma Press
ISBN:[zasłonięte]978-8377-063-4
Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność – wyborne nalewki owocowe.
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x16.0cm
Liczba stron: 96
Kuchnia francuska
Duży wybór wykwintnych przepisów
ISBN:[zasłonięte]978-8344-133-5
Olesiejuk
Ponad 100 wspaniałych przepisów.
Krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami.
Proste opisy gwarantujące doskonały rezultat.
Inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Oprawa: Miękka
Format: 14.0x14.0cm
Liczba stron: 240