Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FRANCUSKI dla KELNERA KUCHARZA +KSIĄŻKI KUCHARSKIE

20-11-2014, 14:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 104.89 zł     
Użytkownik ksiegarz-pl
numer aukcji: 4722285732
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 2   
Koniec: 20-11-2014 14:25:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Przeznaczenie: do liceum, dla dorosłych
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Język francuski w gastronomii

dla gastronomów, kelnerów i kucharzy

Autor: Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka

Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej.

Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.

Śmiało może służyć uczniom szkół gastronomicznych, kucharzom, gastronomom i kelnerom - jako książka do nauki języka " zawodowego"


ISBN:[zasłonięte]978-83739-11-0 wir
Format: 29,5 x 20,5 cm
Ilość stron: 160

Pomoc gastronomiczna we Francji

rozmówki polsko-francuskie - fachowe słownictwo + słowniczek

helper

ISBN:[zasłonięte]978-83171-84-9

Dla osób, które zamierzają wyjechać do Francji i pracować w sektorze gastronomii. Prezentuje fachowe słownictwo z zakresu gastronomii i zwroty przydatne w pracy w tym sektorze oraz dodatkowy słowniczek. Daje szansę wszystkim ubiegającym się o pracę na dobre przygotowanie się do przyszłej pracy.

Oprawa: Miękka
Format: 10.6x14.4cm
Liczba stron: 184

Kuchnia Polska wersja francuska
PRZEPISY - PO FRANCUSKU
Byszewska Izabella
Parma Press
ISBN:[zasłonięte]978-8377-063-4
Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność – wyborne nalewki owocowe.
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x16.0cm
Liczba stron: 96

Kuchnia francuska
Duży wybór wykwintnych przepisów
ISBN:[zasłonięte]978-8344-133-5
Olesiejuk
Ponad 100 wspaniałych przepisów.
Krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami.
Proste opisy gwarantujące doskonały rezultat.
Inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Oprawa: Miękka
Format: 14.0x14.0cm
Liczba stron: 240






NA POZOSTAŁYCH NASZYCH AUKCJACH ZNAJDZIESZ RÓWNIEŻ INNE KSIĄŻKI Z TEJ TEMATYKI

w różnych zestawach oraz każdy osobno, jeśli nie znalazłeś tego czego szukasz zadzwoń a wystawimy dla ciebie aukcję.


masz pytanie zadzwoń:

32 [zasłonięte] 93 lub 32 [zasłonięte] 72

poniedziałek- piątek 8:00-20:00

sobota 8:00-14:00

wysyłka :

1 aukcja lub 1 przedmiot - poczta polska

kilka aukcji lub sztuk wysyłka kurierem


WYSYŁKA ZA GRANICĘ po uprzednim uzgodnieniu kosztów wysyłki wg cennika POCZTY POLSKIEJ dla danego kraju:

http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,zagraniczny_paczka_pocztowa.html

- forma płatności przelew


REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

kupujesz wypełnij - formularz płacę niezależnie od formy płatności


DANE DO PRZELEWU:

P.P.H.U Najbar Mirosław

ul.Batorego 24

43-100 Tychy

ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368