Opis przedmiotu
Wydawnictwo Galaktyka
Autor TERI CAMPBELL Liczba stron 208 Format 190x240 Oprawa miękka ISBN 978[zasłonięte][zasłonięte]57929 Data wydania 17 marca 2014r.
Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.
Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć. W czasach rosnącej popularności stron internetowych i blogów poświęconych gotowaniu umiejętność wykonania dobrej fotografii żywności nabiera coraz większego znaczenia. Apetyczne uchwycenie na zdjęciu potraw i napojów jest tylko pozornie proste, dlatego warto poznać tajniki tego rzemiosła. Teri Campbell pokazuje na konkretnych przykładach, jak uzyskać zamierzone efekty. Dzięki jego poradom dopracujesz swój warsztat, a schematy aranżacji oświetlenia oraz szczegółowe opisy przebiegu sesji pomogą ci rozwinąć skrzydła w dziedzinie fotografii kulinarnej. Marcin Grabowiecki, Fotopolis.pl
W celu jak najdokładniejszego przedstawienia oferowanego towaru, opis oparliśmy na informacjach dostępnych na stronie wydawnictwa.
Dodatkowe
Przedstawiamy jasne zasady zakupów:
- podana na aukcji cena "Kup teraz" dotyczy książki,
- koszt wysyłki przedstawiony jest w sekcji "Dostawa i Płatność",
- całkowity koszt zakupu to cena książki + koszt wysyłki, bez ukrytych kosztów,
- wszystkie oferowane przez nas pozycje posiadamy w naszym magazynie - wysyłki realizujemy w każdy dzień roboczy,
- oferowane przez nas towary są nowe, nieużywane. W przypadku wadliwych towarów sposób realizacji reklamacji ustalany jest indywidualnie z klientem.
Zapraszamy do zapoznania się z innymi naszymi aukcjami: Moje aukcje. |
Odbiór osobisty
Po wcześniejszym kontakcie telefonicznym zapraszamy do odbioru osobistego zamówień w:
- Chorzowie, na ul. Zielonej 24/1
- Rudzie Śląskiej
tel.: 609-[zasłonięte]-860
Płatność
Akceptujemy następujące formy płatności:
- płatność Allegro (PayU),
- przelew na konto bankowe:
ING Bank Śląski
96 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]2430091 [zasłonięte] 432776
- płatność przy odbiorze
(przesyłka pobraniowa)
- płatność przy odbiorze osobistym
Wysyłka
Towary wysyłamy w każdy dzień roboczy kurierem Siódemka lub Pocztą Polską. Koszty przedstawione są u góry aukcji, w sekcji "Dostawa i Płatność".
Termin wysyłki
Towary wysyłamy niezwłocznie po zaksięgowaniu wpłaty. W przypadku płatności przy odbiorze, paczki nadajemy w tym samym dniu roboczym, o ile zamówienie wpłynęło przed godziną 14:00. Zamówienia złożone po tej godzinie nadamy w następnym dniu roboczym.
Regulamin
Zapisy regulaminu
Dokumenty sprzedaży
Do każdego zamówienia wystawiamy paragon fiskalny. Na życzenie klienta wystawiamy również faktury. |