Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FORMULATION ENGINEERING OF FOODS Norton, Fryer

18-02-2014, 2:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 951.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898066644
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 02:28:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55757, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41782, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13536, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06729, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49446, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55757, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41782, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13536, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06729, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49446

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Formulation Engineering of Foods

FORMULATION ENGINEERING OF FOODS Norton, Fryer

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jennifer Norton, Peter Fryer, Ian Norton
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 16 Aug 2013
Dimensions: 2 x 16.5 x 24.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 328
Condition: NEW
Product_ID: A47A67B900

 

 

Formulation Engineering of Foods  provides an in–depth look at formulation engineering approaches to food processing and product development of healthier, higher–performance foods. Through the use of eye–catching examples, such as low fat and low calorie chocolate, and salt reduction strategies in products like cheese and sauces, the book is at once easy to relate to and innovative. Presenting new methods and techniques for engineering food products, this book is cutting edge and as food formulation is a new method of food science, this is a timely publication in the field.  All three editors are based in the University of Birmingham, base of the largest Chemical Engineering–based food research group in the UK, incorporating research into structured foods, flavour delivery and food hygiene. Research in food processing is carried out in partnership with key companies such as Nestlé, Unilever and Cadbury, as well as through funding from research councils and DEFRA. Joint research and collaboration has been carried out with Food Science departments at Nottingham, Leeds and Reading.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.