Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FORMA FOREMKA FOREMKI NA BEZY TRZY RODZEJE

16-11-2014, 0:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.69 zł     
Użytkownik nodi2012
numer aukcji: 4708361811
Miejscowość Grajewo
Wyświetleń: 25   
Koniec: 15-11-2014 23:00:39
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Firma Handlowo-Usługowa ,,ELIZABET"                        Mariusz Łojewski              ul.Słowackiego 5                      19-200 Grajewo                        NIP:719[zasłonięte]129-19   tel:506-[zasłonięte]-909 e-mail:[zasłonięte]@onet.eu  

 

Rachunek Bankowy:         Bank Gospodarki Żywnościowej S.A               07 2030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0453000 [zasłonięte] 097170                           Płatność przez PayU   

Zamówiony towar dostarczam za pośrednictwem                Poczty Polskiej.
 Koszt wysyłki jest uzależniony od zamówionego wagi towaru i sposobu zapłaty.
W ciągu 48 godzin od chwili zaksięgowania wpłaty na rachunku bankowym. 
         
Ogólne zasady reklamacyjne  zawarte są w regulaminie allegro kliknij tu


                              TANIA WYSYŁKA.                                                              Robiąc zakupu powyżej kwoty 80zł wysyłka 

            tylko 8zł bez względu na ilość i wagę zamówienia. 

               Kupując na kilku moich aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz.                                      

                            

                             !!UWAGA!!

     Kupując formę podaj numer jaki wybrałeś                         wpisując go w uwagach.

 

                     FOREMKA NA BEZY.

                                                                

         FORMA NUMER 1

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                        Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: 4,50cm x 3cm

 

Wyprodukowano w Czechach. Produkt posiada Atest PZH.

    

  

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.


                                                                                

 

 

 

            FORMA NUMER 2  

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                        Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: 6,70cm x 4,70cm

 

Wyprodukowano w Czechach

    

  

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.


                                               
       FORMA NUMER 3

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                            Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: średnica 3,20cm

Wyprodukowano w Czechach

    

  

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.


 

 


 

UWAGA !

Zdecydowanie odradzamy jako formę przesyłki „  List ekonomiczny  ” czyli list nie rejestrowany, nie ubezpieczony. Poza tym takie przesyłki są umieszczane w    skrzynkach bez potwierdzenia odbioru, brak możliwości reklamacji, częstsze zaginięcia, częstsze uszkodzenia w transporcie -                                                kupujący nie będzie mógł ubiegać się o zwrot kosztów zakupu.

Czas dostawy listu ekonomicznego wynosi 3-10 dni roboczych.

Stempel pocztowy świadczy o dniu wysyłki.

Proponujemy „List polecony ,Paczka Pocztowa,Przesyłka kurierska”.


Wszystkie prawa zastrzeżone. Prawa do używania, kopiowania i rozpowszechniania wszystkich danych dostępnych na stronach                                                                                      Firma Handlowa-Usługowa"ELIZABET"podlegają ochronie zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o Prawie autorskim i prawach pokrewnych                                                                   (Dz. U. z dnia 23 lutego 1994 r., Nr 24, poz. 83, z późniejszymi zmianami).

 

Zapraszamy na pozostałe aukcje: