Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FORMA FOREMKA FOREMKI NA BEZY TRZY RODZEJE

21-06-2015, 12:12
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 8.69 zł     
Użytkownik nodi2012
numer aukcji: 5290241473
Miejscowość Grajewo
Wyświetleń: 42   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

              533-[zasłonięte]-120                                  [zasłonięte]@elhandel.pl       [zasłonięte]@elhandel.pl

 

  
Adres przedsiębiorstwa:
Firma Handlowa
ELHANDEL
Elżbieta Łojewska              
ul.Słowackiego 5   
19-200 Grajewo 
NIP:545[zasłonięte]147-91

 
  Numer rachunku bankowego: 472[zasłonięte]004511[zasłonięte]00015[zasłonięte]050            
Zamówiony towar         dostarczam za pośrednictwem:
                                                      Cennik dostawy.   
Ogólne zasady reklamacyjne zawarte są w regulaminie.

  

1.Zamówienia można składać

7 dni w tygodniu przez 24 godziny na dobę za pośrednictwem portalu internetowego Allegro.

2. Pracujemy w godz. 9-16

od poniedziałku do piątku,

a w soboty  w godz. 9-13.
3. Zamówienia założone po godz 16 są traktowane jako złożone dnia następnego.


              

                       

 

                                   
    

                            !!UWAGA!!

     Kupując formę podaj numer jaki wybrałeś                         wpisując go w uwagach.

                                                    

 

         FORMA NUMER 1

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                       

Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: 4,50cm x 3cm

 

Wyprodukowano w Czechach

        

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.


                                                     

 

 

 

            FORMA NUMER 2  

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                       

Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: 6,70cm x 4,70cm


Wyprodukowano w Czechach

       

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.


                                          
       FORMA NUMER 3

Specyfikacja przedmiotu:

Foremka do wykonania bez. Możliwość wielu kombinacji smakowych.                            Nowość, którą zaskoczymy gości. Do produktu załączamy przepis na ciasto.

Wykonana ze sztucznego tworzywa wysokiej jakości (ABS).

Wymiary zewnętrzne:

szerokość-18cm

długość-30cm

Wymiar otworu: średnica 3,20cm

Wyprodukowano w Czechach

       

Bezy - przepis podstawowy

Składniki:

  • 4 białka
  • szczypta soli
  • 250g cukru pudru
  • płaska łyżka mąki ziemniaczanej

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Ubijać do chwili kiedy piana pozostaje w misce po odwróceniu jej do góry dnem. Dodawać powoli(!) cukier, po jednej łyżce, po każdym dodaniu czekając aż zostanie całkowicie zmiksowany.

Po dodaniu ostatniej partii cukru dodać mąkę ziemniaczaną i miksować jeszcze 5-6 minut. Po tym czasie wziąć trochę piany między dwa palce. Jeśli podczas rozcierania wyczuwalne są nawet najmniejsze kryształki cukru, miksować jeszcze chwilę, choć niezbyt długo, gdyż zbyt długie miksowanie spowoduje opadnięcie bezy.

Tak ubitą, całkowicie sztywną pianę nałożyć na formę. Należy pamiętać o zachowaniu odstępu, ponieważ bezy podczas pieczenia nieco powiększają swoją objętość.

Piec w piekarniku nagrzanym do przez około 40-45 minut.