Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Foremki Silikonowe do Babeczek Muffinek Kolorowe

23-01-2014, 23:23
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 12 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł     
Użytkownik cookandbake_pl
numer aukcji: 3882480905
Miejscowość ŁÓDŹ
Licytowało: 1    Wyświetleń: 13   
Koniec: 23-01-2014 22:54:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rodzaj: Silikonowe
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Koszty wysyłki
Poczta Polska
List Polecony Ekonomiczny 1 szt - 8 zł
List Polecony Priorytetowy 1 szt - 10 zł
Paczka Pocztowa Ekonomiczna 13 zł
Paczka Pocztowa Priorytetowa 15 zł
Przesyłka Pobraniowa Priorytetowa - 19 zł
KURIER GLS
Przesyłka Kurierska - 15 zł
Przesyłka Kurierska Pobraniowa - 18 zł
Numer konta 95 1030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0190930 [zasłonięte] 003560 City Bank Adam Maciak Beskidzka 48
Dane kontaktowe
E-mail: [zasłonięte]@wp.pl
Tel. 660[zasłonięte]640

Kolorowe foremki silikonowe do babeczek, muffinek 12 sztuk w paczce

Wymiary 4,5 cm u dołu 7 cm u góry

Wysokość 3,5 cm

Gratka dla wielbicieli puszystych, nadziewanych owocami muffinek, słodkich babeczek i smakowitych ciast. Giętkie, elastyczne, silikonowe formy do pieczenia pozwolą puścić wodze fantazji i cieszyć się niepowtarzalnym smakiem domowych wypieków. Odporne na deformacje, zawartość się nie wylewa – można ich również używać bez blachy do pieczenia. Elastyczne - muffiny łatwo się wyjmuje. Odporne na działanie wysokich temperatur do 200°C oraz nadają się do mycia w zmywarce.

Proste i szybkie dwukolorowe muffinki waniliowo- kakaowe.

Składniki:

  • 250g mąki pszennej
  • 80g cukru
  • 4 łyżeczki cukru waniliowego
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 200ml mleka
  • 80ml oleju
  • 2 jajka

Dodatkowo:

  • 2 łyżki mleka
  • 1 łyżka kakao

Sposób przygotowania:

  1. W jednej misce wymieszać mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia.
  2. W drugiej misce wymieszać mleko, olej i jajka.
  3. Kolejno wymieszać trzepaczką składniki z obu misek. (Nie mieszać długo, tylko do połączenia składników).
  4. Ciasto podzielić na pół. Do jednej części wmieszać kakao i mleko.
  5. Formę na muffinki wyłożyć papilotkami. Ciasto nakładać po łyżeczce na przemian jasne z ciemnym.
  6. Muffinki piec w nagrzanym piekarniku około 25 min. w temperaturze 180°C.

W paczce zapakowane są różne zestawy kolorystyczne foremek, które do wysyłki wybierane losowo









cookandbake