Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Foremki do rurek komplet 10szt do pieczenia DUŻE

26-06-2014, 0:31
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 5.90 zł     
Użytkownik alebre_pl
numer aukcji: 4275691244
Miejscowość Biała Podlaska
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 37   
Koniec: 26-06-2014 00:30:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.20 [kg]
Rodzaj: Do ciastek
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

`
[DANE_EU][KOD][/KOD][EAN][/EAN][WYS]0[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]0[/SKL_ID][SKL_TXT][/SKL_TXT][WZN]0[/WZN][/DANE_EU]


 
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek



 
+48 (83)[zasłonięte]344 70
+48 [zasłonięte] 20 16
[zasłonięte]@alebre.pl
44[zasłonięte]479
alebre.pl
Alebre.pl
ul. Brzeska 172
21-500 Biała Podlaska
Pracujemy:
poniedziałek-piątek: 8-16
 
Zapłata przy dostawie - jedna z najpopularniejszych form zapłaty za zakupione przedmioty. Płacisz za towar, który masz już w rękach.

Zapłata przelewem tradycyjnym - czas realizacji zamówienia jest w tym wypadku uzależniony od daty wpłynięcia zapłaty na konto sklepu. Towar wysyłamy dopiero w momencie, gdy zapłacone środki pojawią się na naszym koncie.

Zapłata z PayU - najszybsza forma zapłaty, płacisz a my po chwili dostajemy informację o dokonanej płatności.
 
 

Foremki do rurek komplet 10szt do pieczenia

Solidna marka

    



Foremki na rurki 10 szt:

  • wykonane z blachy ocynkowanej
  • długość 8,5cm
  • pozwalają na stworzenie pysznych rurek z kremem


Przepis na rurki ze śmietaną

Ciasto:

  • mąka, 0,5 kg
  • masło, 30 dkg
  • 2 żółtka,
  • 6 łyżeczek gęsta śmietana,
  • szczypta soli,
  • 2 łyżki cukru pudru,

Wszystko wymieszać na gładką masę


Krem:

Bita śmietana z torebki lub 0,5 L śmietany 30%, którą należy ubić na sztywno z cukrem pudrem

Ciasto rozwałkować na cieniutkie placki i pociąć na paseczki o średnicy 2 cm. Paseczki nawijać na rurki. Posmarować białkiem i posypać grubym cukrem. Po upieczeniu zdjąć z foremek i wypełnić bitą śmietaną.