Łatwe i wygodne jajo na twardo – bez uciążliwego obierania, bez przywierania białka do skorupki, bo skorupki pozbywasz się na samym początku – zostaje samo jajko. Jak to? Bez upaćkanych skorupek i niedogotowanego białka. Łatwo! Przedstawiamy Eggies – pojemniczki nowej generacji – szybki i łatwy sposób na gotowanie jajek na twardo, bez skorupek. Wypróbuj.To takie proste, po prostu wybij jajko jak do jajecznicy, ale wlej je do pojemnika i gotuj w wodzie, w garnku, bezpośrednio na kuchence, a potem po prostu rozkręć pojemniczek, by otworzyć i powitać… idealne jajka gotowane na twardo! Za każdym razem! Eggies to komplet 6 pojemników na białko i żółtko, bez skorupki – idealny na królewskie śniadanie, w czasie diet białkowych albo gdy dopada Cię wątpliwość, co zjeść: po prostu jajko, ale inaczej! W Eggies gotujesz jajka jak w prawdziwych skorupkach, ale plastikowe pojemniczki są bardziej higieniczne – jajko nie przywiera do ścianek, co oznacza, że po ugotowaniu wyjmujesz je bez problemów i bez obierania. Ładne jajka łatwiej udekorować i apetycznie podać. Doceń jajka na twardo, bez dłubania przy obieraniu drobnych skorupek. Czyste i śliczne – na kanapkach, w sałatkach albo w plasterkach, jako dodatek do wieku dań.Obieranie jaj jest w starym stylu i często zajmuje wieki. Zapomnij o tym! Teraz możesz mieć 6 jajek Eggies w mniej niż 30 sekund! A poza tym, od kiedy gotujesz bez skorupek, możesz od razu dodać przyprawy albo drobne kolorowe dodatki i wtedy jajko najeży się bajecznie, skusi do jedzenia nawet największego niejadka. Rodzinne posiłki przestaną być nudne. Jajka gotowe, więc do gotowania. Podaj je, dodaj je. Jaja na twardo z fantazją.
Zalety: - z pojemnikami Eggies gotowanie jajek bez bałaganu i bez skorupek, szybkie i łatwe w użyciu, nawet kulinarny nowicjusz ugotuje idealne jajko na twardo, - praktyczne pojemniki Eggies to oszczędność czasu i cierpliwości – nie czekasz, aż jajka ostygną i nie trudzisz się zdejmowaniem skorupek, - żółtko, białko czy całość? – wybierasz, co gotujesz, resztę ubijasz do ciasta albo kręcisz majonez. Gotowane białka mają mniej kalorii niż całe jajka, - a jeśli lubisz smak żółtka, możesz ugotować swoje jajo z 2 żółtkami, zamiast jednego. Smacznego! - Możesz też udoskonalić jajko przed gotowaniem – dodaj zioła i drobne warzywa do pojemnika z wybitym jajkiem – ugotują się razem, urozmaicą śniadanie.
|
|