Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

11-02-2015, 1:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4985255032
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-02-2015 01:38:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97744, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83931, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73177, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10007, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40411, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97744, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83931, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73177, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10007, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40411

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food: The Chemistry of Its Components (Rsc Paperbacks)

FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: T.P. Coultate
Language: English
Publisher: Royal Society of Chemistry
Publication Date: 3 Dec 2008
Dimensions: 15.6 x 2.6 x 23.4 cm
Format: Paperback
Pages: 500
Condition: NEW
Product_ID: AD54A41117

 

 

A fully revised and updated edition of the classic book on the chemistry of food - essential for students and teachers of food science and nutrition.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CATCH UP CHEMISTRY, Mitch Fry, Elizabeth Page

 FOOD PORTION SIZES (MAFF HANDBOOK)

 ESSENTIALS OF HUMAN NUTRITION Mann, Truswell

 BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY , Snape

 BIOS INSTANT NOTES IN CHEMISTRY FOR BIOLOGISTS

 FOX AND CAMERON'S FOOD SCIENCE, NUTRITION AND ...