Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD SAFETY: THEORY AND PRACT

23-05-2014, 12:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 322.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4179093365
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-05-2014 12:07:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16715, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37855, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75498, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54196, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98022, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16715, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37855, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75498, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54196, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98022

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food Safety: Theory And Pract

FOOD SAFETY: THEORY AND PRACT

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Knechtges
Language: English
Publisher: Jones and Bartlett
Publication Date: 9 Aug 2011
Dimensions: 17.8 x 2.5 x 22.6 cm
Format: Paperback
Pages: 460
Condition: NEW
Product_ID: A76C7D5563

 

 

Written from a ''farm-to-fork'' perspective, Food Safety: Theory and Practice provides a comprehensive overview of food safety and discusses the biological, chemical, and physical agents of foodborne diseases. Early chapters introduce students to the history and fundamental principles of food safety. Later chapters provide an overview of the risk and hazard analysis of different foods and the important advances in technology that have become indispensable in controlling hazards in the modern food industry. The text covers critically important topics and organizes them in a manner to facilitate learning for those who are, or who may become, food safety professionals. Topics Covered * Risk and hazard analysis of goods * The prevention of foodborne illnesses and diseases * Safety management of the food supply * Food safety laws, regulations, enforcement, and responsibilities * The pivotal role of food sanitation/safety inspectors Instructor Resources PowerPoint Presentations, Test Bank, and an Instructor's Manual, are available as free downloads.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FOOD SAFETY: THE SCIENCE OF KEEPING FOOD SAFE Shaw

 NUTRITION AT A GLANCE Mary Barasi

 OXFORD HANDBOOK OF NUTRITION AND DIETETICS Madden

 FOX AND CAMERON'S FOOD SCIENCE, NUTRITION AND ...

 MODERN FOOD MICROBIOLOGY Jay, Loessner

 FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate