Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY Hester, Harrison

23-05-2014, 12:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 266.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4179095449
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-05-2014 12:09:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40427, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31294, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88269, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67196, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63868, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40427, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31294, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88269, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67196, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63868

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food Safety and Food Quality (Issues in Environmental Science and Technology)

FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY Hester, Harrison

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Geoff Andrews, Andrew Chesson, A. D. B. Malcolm, Christina Goodacre, Lois Swirsky Gold, James N. Wright, David Taylor, Peter J. Lillford, R. E. Hester, R. M. Harrison
Language: English
Publisher: Royal Society of Chemistry
Publication Date: 1 April 2001
Dimensions: 18.9 x 0.9 x 24.6 cm
Format: Paperback
Pages: 178
Condition: NEW
Product_ID: AD54A4B709

 

 

The quality and safety of the food we eat attracts a great deal of publicity and is high on the list of public concerns. This highly emotive issue is discussed in this timely book, which brings together a group of experts to present up-to-date and balanced overviews on a wide range of topics including GM crops; hazardous microorganisms such as E. coli; the BSE/CJD problem; and cancer-causing chemicals, both natural and synthetic. Thought-provoking and of interest to a wide readership, this authoritative review will be welcomed by food scientists, legislators, government officials and advisors. Students of food science or environmental science will also find it essential reading.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.