Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT Davis, Lockwood

23-05-2014, 2:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 223.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178151339
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 23-05-2014 02:54:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02158, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90802, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09667, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41765, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16846, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02158, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90802, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09667, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41765, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16846

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food and Beverage Management

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT Davis, Lockwood

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Bernard Davis, Andrew Lockwood, Peter Alcott, Ioannis Pantelidis
Language: English
Publisher: Routledge
Publication Date: 22 Mar 2012
Dimensions: 18.9 x 1.5 x 24.6 cm
Format: Paperback
Pages: 390
Condition: NEW
Product_ID: AADA966705

 

 

This introductory textbook provides a thorough guide to the management of food and beverage outlets, from their day-to-day running through to the wider concerns of the hospitality industry. It explores the broad range of subject areas that encompass the food and beverage market and its five main sectors -- fast food and popular catering, hotels and quality restaurants and functional, industrial, and welfare catering. New to this edition are: Case studies covering the latest industry developments within a wide range of businesses from the UK, the USA and worldwide to help you understand how these ideas work in practice Coverage of contemporary environmental concerns, such as sourcing, sustainability and responsible farming.Issues of how to maintain financial control of a business, handling staff and how to market your operation before discussing ways in which you can deliver quality to the customer It looks at some of the trends affecting the food and beverage industry covering consumers, the environment, ethical concerns as well as developments in technology Updated companion website including case studies, multiple choice questions, PowerPoint slides, revision notes, true or false questions, short answer questions at http://www.routledge.com/books/details/978[zasłonięte][zasłonięte]09667/ It is illustrated in full colour and contains end-of-chapter summaries and revision questions to test the readers' knowledge as they progress. Written by authors with many years of industry practice and teaching experience, this book is the ideal guide to the subject for hospitality students and industry practitioners alike.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE THEORY OF HOSPITALITY AND CATERING Foskett

 EVENTS MANAGEMENT Glenn Bowdin, Johnny Allen

 FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT Cousins, Foskett

 THE BUSINESS ENVIRONMENT Worthington, Britton

 THE BUSINESS OF TOURISM Holloway, Humphreys

 ACCOUNTING FOR NON-ACCOUNTING STUDENTS John Dyson