Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD & COOKING OF SHANGHAI & EAST CHINA

21-06-2014, 0:44
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 118.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263770292
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 21-06-2014 00:36:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46888, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31419, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53909, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79439, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97251, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46888, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31419, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53909, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79439, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97251

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food & Cooking of Shanghai & East China

FOOD & COOKING OF SHANGHAI & EAST CHINA

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Terry Tan
Language: English
Publisher: Aquamarine
Publication Date: 1 Dec 2012
Dimensions: 2.3 x 23.3 x 28 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 19AC141915

 

 

Explore the cuisine of this lesser-known area of China, in a stunning collection of 75 authentic recipes, including Sweet Turnip dumplings, Fried Fish Balls, Beggars Chicken, Salt and Pepper Spare Ribs and Jia Jiang Noodles. 370 exquisite photographs include a mouth-watering picture of each finished dish and step-by-step sequences. Full nutritional information is provided for every recipe. This book is a feast for the eyes as well as the palate.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE FOOD AND COOKING OF SOUTH CHINA Terry Tan

 THE FOOD AND COOKING OF SICHUAN AND WEST CHINA Tan

 MANDARIN FOOD AND COOKING Terry Tan

 SINGAPORE HERITAGE COOKBOOKS

 SINGAPORE HERITAGE COOKBOOKS Rita Zahara

 THE HAKKA COOKBOOK Linda Anusasananan