Rękaw cukierniczy, worek dekoratorski
z folii 1 sztuka długość 50 cm
Jeśli irytuje Cię dekorowanie tortów strzykawką z nakręcanymi końcówkami, bo musisz napełniać ją kilka razy, a krem przeważnie wypływa bokami, spróbuj profesjonalnego podejścia do sprawy.
Dekoracja ciasta przy użyciu worków foliowych jest bardzo łatwa, wymaga znacznie mniejszego wysiłku fizycznego niż przy użyciu strzykawek, a brudny worek można po prostu wyrzucić do śmieci, nie trzeba go myć ani gotować, jak to się robi z workami płóciennymi. Do mycia zostaje wyłącznie tylka, jeśli jej używamy.
Duże worki są doskonałe do wykonywania dekoracji z kremu lub bitej śmietany. Można przy ich pomocy wyciskać również ciasto parzone na ptysie lub eklerki.
Grubość worka: 90 mikronów.
Spełnia wymagania HACCP
WYMIARY:
długość: 50 cm
INSTRUKCJA:
Oderwij jeden worek. Wywiń folię do zewnątrz układając "mankiet" w okrąg.
Jeśli używasz tylki, odetnij końcówkę i umieść tylkę wewnątrz worka. Jeśli będziesz wyciskać krem bezpośrednio z worka, możesz odciąć końcówkę po wypełnieniu go kremem.
Napełnij worek, odwiń "mankiet", przesuń krem jak najniżej (trzymając worek końcówką do dołu), następnie skręć brzeg tuż nad kremem.
Zaczynając od góry delikatnie wyciskaj krem według swojej fantazji.
Krem wyciskany z worka powinien być dość sztywny, żeby zachował pożądany kształt.
Producent: Holenderski producent wyposażenia do gastronomii
Materiał: tworzywo
Waga: 0.010 Kg.
Koszt przesyłki dla wystawionego produktu:
Kurier - przelew – 15.00 zł (przesyłka ubezpieczona)
Kurier – pobranie – 19.00 zł (przesyłka ubezpieczona)
Paczkomaty (In Post) przelew - 9,50 zł. (przesyłka ubezpieczona)
Poczta Polska - przelew - 12.50 zł (przesyłka nie ubezpieczona)
Poczta Polska - pobranie - 16.50 zł (przesyłka nie ubezpieczona)
Kupując na naszych aukcjach więcej niż jeden produkt , płacisz za jedną przesyłkę według wagi produktów.