FOLIOWE RĘKAWY WORKI DEKORATORSKIE
100 SZT
Dekoracja ciasta przy użyciu worków foliowych jest bardzo łatwa, wymaga znacznie mniejszego wysiłku fizycznego niż przy użyciu strzykawek, a brudny worek można po prostu wyrzucić do śmieci, nie trzeba go myć ani gotować, jak to się robi z workami płóciennymi.
Do mycia zostaje wyłącznie tylka, jeśli jej używamy. Duże worki są doskonałe do wykonywania dekoracji z kremu lub bitej śmietany. Można przy ich pomocy wyciskać również ciasto parzone na ptysie lub eklerki.
JAK STOSOWAĆ
Wywiń folię do zewnątrz układając "mankiet" w okrąg. Jeśli używasz tylki, odetnij końcówkę i umieść tylkę wewnątrz worka. Jeśli będziesz wyciskać krem bezpośrednio z worka, możesz odciąć końcówkę po wypełnieniu go kremem. Napełnij worek, odwiń "mankiet", przesuń krem jak najniżej (trzymając worek końcówką do dołu), następnie skręć brzeg tuż nad kremem. Zaczynając od góry delikatnie wyciskaj krem według swojej fantazji. Krem wyciskany z worka powinien być dość sztywny, żeby zachował pożądany kształt.
WYMIARY:
- długość - 35 cm
- szerokość na górze - 23 cm
TOWAR NOWY ZAPAKOWANY W BLISTER
ZANIM ZALICYTUJESZ PRZECZYTAJ STRONĘ O MNIE !!!
|