Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

23-05-2014, 3:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 205.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178169329
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 23-05-2014 04:00:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23894, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51329, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77427, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31840, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15660, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23894, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51329, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77427, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31840, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15660

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza

FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ken Forkish
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 20 Oct 2012
Dimensions: 20.3 x 2.8 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: 16A774B73X

 

 

''From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring scores of recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker. In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 KNEAD TO KNOW: THE REAL BREAD STARTER

 CRUST Richard Bertinet