Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FLAVOURS OF MOROCCO Ghillie Basan

21-06-2014, 1:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 128.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263789260
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 21-06-2014 01:04:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65012, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97508, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76842, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75011, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60094, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65012, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97508, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76842, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75011, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60094

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Flavours of Morocco: Tagines and Other Delicious Recipes from North Africa

FLAVOURS OF MOROCCO Ghillie Basan

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ghillie Basan
Language: English
Publisher: Ryland Peters & Small
Publication Date: 10 Mar 2011
Dimensions: 25.4 x 21.8 x 2.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 1D4975A866

 

 

Shortlisted for the 2010 Le Cordon Bleu World Food Media Awards, this collection of authentic recipes has been beautifully photographed on location in Morocco. KEMIA & SALADS include simple recipes such as Garlicky Broad Bean Dip, and Preserved Lemon and Tomato Salad with Capers. Explore SOUPS, BREADS & SAVOURY PASTRIES, from Creamy Pumpkin Soup with Aniseed and Saffron to Spiced Festive Bread. TAGINES, K'DRAS & COUSCOUS features the classic Lamb Tagine with Almonds, Prunes and Apricots. GRILLS, PANFRIES & ROASTS include a Baked Trout Stuffed with Dates; SIDE DISHES & PRESERVES includes Spicy Potato Omelette, whilst SWEET SNACKS, PUDDINGS & DRINKS includes treats such as Rose-flavoured Milk Pudding and Fluffy Pistachio Nougat. Also included are essays on The Souks, Spices and Sensual Flavours; Berber Traditions and Tagines; Mint Tea Culture and much more.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MODERN MOROCCAN Ghillie Basan

 TAGINE Ghillie Basan

 TAGINES & COUSCOUS Ghillie Basan

 MOROCCAN AND THE FOODS OF NORTH AFRICA

 HAMLYN ALL COLOUR COOKBOOK 200 TAGINES & MO...

 ARABESQUE Claudia Roden