Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Fizyko-chemiczne metody w analizie żywnościowej

10-06-2014, 8:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 46 zł     
Użytkownik kerygma-t
numer aukcji: 4230616334
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 3   
Koniec: 10-06-2014 08:32:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :  TXN3

Autor Pawełkiewicz, Jerzy (1[zasłonięte]922-20).
Tytuł Fizyko-chemiczne metody w analizie żywnościowej / Jerzy Pawełkiewcz.
Adres wydawniczy Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1954.
LOKALIZACJA SYGNATURA UWAGA STATUS
 MAG KS  II 155.364  
 MAG KS  II 674.446 A  
Opis fizyczny 89, [3] s. : il. ; 24 cm.
Seria Skrypty dla Szkół Wyższych / Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu
Skrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu
Hasło przedmiotowe Chemia analityczna -- stosowanie -- przemysł
Żywność -- chemia -- badanie
Żywność -- fizyka -- badanie
Podręczniki akademickie
Nr bibliografii narodowej PB 474/55