Witamy na aukcji, której przedmiotem jest:
PRO NUTRITION
FitUp!
900g
WYSOKIEJ JAKOŚCI BIAŁKO Z PRAWDZIWYMI KAWAŁKAMI OWOCÓW - MALINY, TRUSKAWKI, ANANASA LUB PRAWDZIWEJ CZEKOLADY
18g ultra-filtrowanego koncentratu białka na porcję (30g)
FitUp! jest najsmaczniejszym koncentratem białka, jakiego kiedykolwiek miłeś(aś) okazję spróbować.
Ma niską wartość kaloryczną, nieznaczne ilości tłuszczu i jest bez dodatku cukru.
Jest to doskonały produkt zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Każdy może cieszyć się oszałamiającymi efektami,a przy tym zaznać prawdziwej rozkoszy smaku!
NIE BĄDŹ NAIWNY- NIE KUPUJ DIETY PROTEINOWEJ KTÓREJ SKŁADU NIE ZNASZ!
FitUp! zawiera wszystkie 20 aminokwasów oraz papaia, która pobudza trawienie!
FitUp! zawiera proteinę białkową, która jest zbiorem protein globularnych wyizolowanych z serwatki. Niektóre badania kliniczne sugerują, że proteina z serwatki może wpłynąć na produkcję glutationu i że posiada właściwości antyopuchliznowe i przeciwrakowe. Uważa się, że efektami przyjmowania proteiny z serwatki jest zmniejszenie ryzyka zapadania na niektóre choroby, a nawet dodatkowa terapia niektórych jednostek chorobowych. Niektórzy traktują ją jako część medycyny alternatywnej. Serwatka jest rezultatem krzepnięcia mleka i zawiera wszystko, co jest rozpuszczalne w mleku. Podczas produkcji usuwana jest woda, tłuszcz i inne elementy bez proteinowe zwiększając tym samym zawartość protein.
Dodatkowo jest wzbogacony o koncentrat proteinowy serwatki posiada niski poziom tłuszczu i cholesterolu. Natomiast poziomy składników bioaktywnych i węglowodanów w postaci laktozy są wyższe. To sprzyja budowaniu masy mięśniowej. Obecnie większość badań skupiona jest na zdolności aminokwasów proteinowych do zmniejszania ryzyka zachorowania na niektóre choroby krążeniowe i nowotworowe. Serwatka jest znakomitym źródłem BCAA, aminokwasów, które pobudzając syntezę proteinową, mogą stanowić bezpośrednie źródło energii dla mięśni. Białko serwatki zawiera również cysteinę, która może być wykorzystana do produkcji glutationu. Glutation jest przeciwutleniaczem chroniącym przed wolnymi rodnikami i toksynami. Niektóre źródła sugerują, że proteiny z serwatki zmniejszają ryzyko nowotworu.
Laktoglobulina jest jednym z głównych białek serwatkowych mleka krowiego. Występuje także w mleku wielu innych ssaków z wyjątkiem człowieka. Laktoglobulina ma właściwości alergizujące. U dzieci predysponowanych jest jednym z głównych czynników alergii pokarmowej.
Laktoalbumina jest białkiem znajdującym się w mleku, a złożona jest z lizyny i innych egzogennych aminokwasów.
Laktoferyna jest białkiem endogennym o właściwościach przeciwbakteryjnych. Laktoferyna występuje w zwykłym mleku jak i w mleku karmiącej matki, dzięki któremu noworodek otrzymuje składniki odżywcze oraz ochronę przeciwbakteryjną. Laktoferyna posiada właściwości: przeciwbakteryjne, przeciwzapalne i przeciwnowotworowe.
Kazeina białko z mleka zawierające wszystkie 20 aminokwasów standardowych, jest bogate w witaminy i minerały rozpuszczalne w tłuszczach. Kazeina jest białkiem najbardziej przydatnym jako materiał budulcowy do syntezy hemoglobiny i białek osocza krwi.
STOSOWANIE: Wymieszaj 30g produktu z mlekiem, by cieszyć się smakiem pysznego szejka z kawałkami pysznych owoców.Mężczyźni 60g.
PRODUKOWANE SMAKI: TRUSKAWKA, MALINA, ANANAS, CZEKOLADA
OPAKOWANIE: Puszka 900g