Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FISH, INDIAN STYLE Atul Kochhar

29-06-2015, 4:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405708481
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 04:32:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50350, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66500, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35792, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36461, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83465, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50350, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66500, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35792, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36461, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83465

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Fish, Indian Style

FISH, INDIAN STYLE Atul Kochhar

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Atul Kochhar, David Loftus
Language: English
Publisher: Absolute Press
Publication Date: 1 May 2010
Dimensions: 19.6 x 1.5 x 25.4 cm
Format: Paperback
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 19A665A063

 

 

''Fish, Indian Style'' is a book of simple and easy recipes, marrying fish with the spices and flavors of India. Atul Kochhar is one of the finest Indian chefs in the country, renowned for the vibrancy of his food and the subtlety of his spice mixes. He was the first Indian chef to be awarded a Michelin star and he has become the recognizable face of Indian cuisine on television. His innovative take on food has taken him through two whole series of the BBC's ''Great British Menu'' and continue to win him an admiring public through regular appearances on ''Saturday Cooks'' and ''Saturday Kitchen''. He has his own series on UKTV Food scheduled for 2008. In ''Fish, Indian Style'', Kochhar applies a simple but distinctive touch to more than a hundred fish dishes. Tandoori-style salmon, Seared scallops with a lively mint dressing and Sea bass in coconut milk and ginger sauce are just a few of the uniquely-skewered dishes on show.The book also includes Kochhar's celebrated take on battered fish with mushy peas which he prepared for the ''Great British Menu'': John Dory wrapped in a batter spiked with turmeric, ginger, masala and mango powder; peas flavored with asatoelida, and ketchup substituted for a grilled tomato chutney. It's typical of the book - a traditional dish transformed by an Indian twist. All of Kochhar's recipes showcase wonderful ways to present fish bursting with new anflavorsng flavours. This is a book for everyone to get excited about, packed with exotic but simple recipes from one of the most exciting Indian chefs working today. This book features stunning food photography from one of the best in the business - the inimitable David Loftus.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE CINNAMON CLUB COOKBOOK Wahhab, Singh

 CURRY: CLASSIC AND CONTEMPORARY Vivek Singh

 CAPITAL SPICE Chrissie Walker

 ATUL'S CURRIES OF THE WORLD Atul Kochhar

 CINNAMON KITCHEN: THE COOKBOOK Vivek Singh

 NATHAN OUTLAW'S BRITISH SEAFOOD Nathan Outlaw