Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FISH COOK: FROM SHRIMP TO SWORDFISH Aldo Zilli

29-06-2015, 4:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405713126
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 04:44:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64170, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18850, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>43581, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48407, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29878, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64170, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18850, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>43581, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>48407, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>29878

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Fish Cook: From Shrimp to Swordfish

FISH COOK: FROM SHRIMP TO SWORDFISH Aldo Zilli

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Aldo Zilli
Language: English
Publisher: Jacqui Small LLP
Publication Date: 25 May 2008
Dimensions: 23 x 20.6 x 1.6 cm
Format: Paperback
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]64170

 

 

Seafood is always a popular choice when eating out, but many people shy away from preparing fish recipes at home. In Fish Cook: From Shrimp to Swordfish, Aldo Zilli demystifies this delicious and healthy cuisine, and demonstrates how to prepare seafood simply and with stunning results. The book is divided into sections by type of fish - 'White Fish' (flat and round); 'Oily Fish'; 'Exotics and Specialities'; and 'Shellfish' (including crustaceans and molluscs.) Each chapter opens with a beautifully illustrated fish identification guide, complete with information on the fish featured. Fish preparation techniques are demonstrated with clear step-by-step photography and each is accompanied by a delicious recipe, allowing the reader to put their new-found skills to good use. Alternative fish are listed, so that the reader can adapt the recipes as they wish -however with over 100 recipes to choose from, including Pan-fried Red Snapper wrapped in Grilled Zucchini, Charbroiled Lobster in Oriental Herbs and Sauteed Scallops on Broad Bean Mash, the book provides a dish to suit every occasion and taste.Fish Cook comes with a whole wealth of expert advice, and includes contributions from top international chefs such as Wolfgang Puck, Jamie Oliver, Anthony Bourdin, Roger Verg, Christian Germain and Giorgio Locatelli.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 GOOD FOOD: 101 FISH & SEAFOOD DISHES Wright