Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FIRST CATCH YOUR PEACOCK Bobby Freeman

21-06-2014, 4:26
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 98.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4263889764
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 21-06-2014 04:34:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49140, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24331, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88610, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78361, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67556, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49140, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24331, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88610, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78361, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67556

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

First Catch Your Peacock: The Classic Guide to Welsh Food

FIRST CATCH YOUR PEACOCK Bobby Freeman

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Bobby Freeman, Keith Morris
Language: English
Publisher: Y Lolfa
Publication Date: 30 Oct 2006
Dimensions: 20.4 x 14.6 x 2.6 cm
Format: Paperback
Pages: 332
Condition: NEW
Product_ID: AD6B4CC150

 

 

Welsh food and customs through the centuries, from 12th century Welsh nobility to 18th century gentry; from cottager, farmer, fisherman to the present day aficionado of organic cheeses, wines and waters. Written in the author's entertaining, demystifying style, this book combines authentic, proven recipes with cultural and social history. When published in 1980, it was widely and enthusiastically praised. It has now been revised, redesigned and updated with a wealth of new material.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 THE WELSH CHEESE BOOK: MOUTH-WATERING RECIPES Gray

 TASTE: THE STORY OF BRITAIN THROUGH ITS COOKING

 WELSH HERITAGE FOOD AND COOKING Annette Yates