Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FEAST: WHY HUMANS SHARE FOOD Martin Jones

29-06-2015, 5:33
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 126 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405753481
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015, 5:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]60539, 978[zasłonięte][zasłonięte]86956, 978[zasłonięte][zasłonięte]17871, 978[zasłonięte][zasłonięte]68700, 978[zasłonięte][zasłonięte]95335, 978-[zasłonięte][zasłonięte]60539, 978-[zasłonięte][zasłonięte]86956, 978-[zasłonięte][zasłonięte]17871, 978-[zasłonięte][zasłonięte]68700, 978-[zasłonięte][zasłonięte]95335
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Feast: Why Humans Share Food

PRODUCT DETAILS:
Author: Martin Jones
Language: English
Publisher: OUP Oxford
Publication Date: 10 April 2008
Dimensions: 15.6 x 2 x 23.4 cm
Format: Paperback
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: A1995CC520

Is sharing food such an everyday, unremarkable occurrence? In fact, the human tendency to sit together peacefully over food is actually rather an extraordinary phenomenon, and one which many species find impossible. It is also a pheonomenon with far-reaching consequences for the global environment and human social evolution. So how did this strange and powerful behaviour come about? In Feast, Martin Jones uses the latest archaeological methods to illuminate how humans came to share food in the first place and how the human meal has developed since then. From the earliest evidence of human consumption around half a million years ago to the era of the TV dinner and the drive-through diner, this fascinating account unfolds the history of the human meal and its huge impact both on human society and the ecology of the planet.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


THE RITUALS OF DINNER Margaret Visser

FOOD AND CULTURE: A READER Counihan, Esterik

FOOD: THE HISTORY OF TASTE Paul Freedman

THE ARCHAEOLOGY OF DISEASE Roberts, Manchester

AMERICANAH Chimamanda Ngozi Adichie