Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FAT Jennifer McLagan

11-03-2015, 6:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 143.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073917773
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-03-2015, 6:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]74524, 978[zasłonięte][zasłonięte]94361, 978[zasłonięte][zasłonięte]32318, 978[zasłonięte][zasłonięte]64174, 978[zasłonięte][zasłonięte]22131, 978-[zasłonięte][zasłonięte]74524, 978-[zasłonięte][zasłonięte]94361, 978-[zasłonięte][zasłonięte]32318, 978-[zasłonięte][zasłonięte]64174, 978-[zasłonięte][zasłonięte]22131
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Fat: An appreciation of a misunderstood ingredient with recipes

PRODUCT DETAILS:
Author: Jennifer McLagan
Language: English
Publisher: Jacqui Small LLP
Publication Date: 1 May 2012
Dimensions: 24.6 x 20.8 x 2 cm
Format: Paperback
Pages: 232
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]64174

For all of history, minus the last thirty years, fat has been at the centre of human diets and cultures. McLagan sets out with equal parts passion, scholarship and appetite to win us back to a healthy relationship with animal fats. She achieves this through enlightening us with the many ways fat is indispensable to our health and by demonstrating, through a range of delicious recipes, how fat is fundamental to the flavour of our food. Observing that we may now know everything about olive oil, we may not know what to do with lard or bone marrow, McLagan offers extensive guidance on sourcing, rendering, flavouring, using and storing animal fats, whether bacon, schmaltz or suet. Stories, lore, quotations and tips round out this rich and unapologetic celebration of food at its very best. The book is divided into sections by type of fat - Butter (worth it), Pork Fat (the king), Poultry Fat (versatile and good for you), Beef and Lamb Fats (overlooked but tasty)- and each chapter opens with a comprehensive description of the history, the types and the uses of each type of fat followed by a range of fabulous recipes.Jennifer McLagan is a chef and a much sought -after food stylist and writer who has worked around the world, including Paris, London and Australia. Her first book Bones (2005) was widely acclaimed and won the James Beard award for single subject food writing. She is a regular contributor to Fine Cooking and Food & Drink. She currently lives in Toronto with her husband.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


THE COMPLETE NOSE TO TAIL Fergus Henderson

THE NOURISHED KITCHEN Jennifer McGruther

THE ART OF FERMENTATION Sandor Ellix Katz

COOKING ON THE BONE: RECIPES, HISTORY AND LORE

OFFAL: THE FIFTH QUARTER Anissa Helou

NOSE TO TAIL EATING: A KIND OF BRITISH COOKING