Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FASOLKA MUNG BIO 1 kg - BIO PLANET

04-09-2014, 18:48
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 17.96 zł     
Użytkownik eko_poziomka
numer aukcji: 4488374858
Miejscowość Milanówek
Wyświetleń: 5   
Koniec: 04-09-2014 18:29:32
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail: [zasłonięte]@ekopoziomka.pl

 

tel. 509 [zasłonięte] 477

 

gg: 44[zasłonięte]191

 

Wpłaty można dokonać poprzez:

 

PayU (płatność poprzez Allegro)

Pobranie (płatność przy odbiorze)

- Przelew (wpłata na konto)

 

Poziomka Marta Racinowska

ul. Bliska 5/27

05-822 Milanówek

 

ING 16 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 985154

Kurier DPD do 30kg:

- przedpłata 16 zł 

- pobranie 20 zł

 

Paczkomaty do 25kg:

- 10 zł

 

Poczta Polska - według aktualnego cennika Poczty Polskiej + 50 gr opakowanie

Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin zawarty na stronie "O mnie"

 

 

FASOLKA MUNG BIO 1 kg  - BIO PLANET

 

 

Skład: 
fasolka mung* 100% (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli).


Opis:
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, jest doskonałym źródłem białka roślinnego.


Sposób przygotowania: 
fasolę należy moczyć w zimnej wodzie przez kilka godzin, następnie ugotować z dodatkiem glonu kombu w świeżej, nieosolonej wodzie. Tak ugotowana smakuje najlepiej z warzywami i kaszami, także jako dodatek do zup lub w postaci kiełków np. do sałatek.

 

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1332 kJ / 316 kcal
tłuszcz - 1.30 g
węglowodany - 44.00 g 
w tym cukry - 6,6 g 
białko - 26.00 g
sól - 0.04 g 


Informacja alergiczna:
Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.