 
PKO BP o/Ostrołęka
Numer kontakt do wpłat:

72 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]8020002 [zasłonięte] 014888
Sadowniczy_pl
Kadzidło 41
07-420 Kadzidło
Towar jest wysyłany zarówno po otrzymaniu płatności na konto jak również za pobraniem.
WPŁATA: paczka do 30kg.
18zł
POBRANIE: paczka do 30kg.
26zł
|
Pomagamy Twemu ZDROWIU I SYLWETCE !!!
Fasola Mung nasiona na kiełki - 40 g
|

|
Kiełki roślin są dla organizmu człowieka najcenniejszym źródłem witamin, soli mineralnych, naturalnych leków i różnych składników wzmacniających. Są bogate w witaminy A,B kompleks, C, E, H, K, PP i liczne aminokwasy
|
KIEŁKUJ Z NAMI I ŻYJ ZDROWO   

Kiełki są najbardziej
kompletnymi i odżywczymi produktami z obecnie dostępnych, naturalnych pokarmów w dzisiejszych
czasach. Są one „żywymi” witaminami" , minerałami, enzymami jak i białkami.

Osoby, które o kiełkach
nie mają żadnej wiedzy, przede wszystkim kojarzą je z ekscentryczną
dietą wegetarian. I nie ma się co weganom dziwić, ponieważ malutkie nasiona
są "koncentratem" wszystkich najważniejszych substancji i pierwiastków.
W początkowej fazie wzrostu roślinka wytwarza największą ilość enzymów,
które wspaniale wpływają na nasz organizm.

Kiełki mają ogromne znaczenie i pole do popisu przy odchudzaniu- zawarte
w kiełkach białka, cukry, tłuszcze, błonnik i witaminy
uelastycznią zastałe w zimie mięśnie. Większość witamin z grupy B, a
także witamin A, C, E i H przyczynią się do prawidłowego rozwoju i
funkcjonowania całego organizmu. Białko roślinne pomoże odbudowywać
komórki i tkanki, natomiast potas ujędrni mięśnie i zatrzyma proces ich
wiotczenia.
|

|
Kiełki roślin są dla organizmu człowieka najcenniejszym źródłem witamin, soli mineralnych, naturalnych leków i różnych składników wzmacniających. Są bogate w witaminy A,B kompleks, C, E, H, K, PP i liczne aminokwasy

Fasola mung (Vigna radiata), podobnie jak inne rośliny
strączkowe jest nieocenionym źródłem białka. Wyhodowano ją w Chinach,
specjalnie dla pozyskiwania kiełków. Dzięki obecności wytwarzanych w
procesie kiełkowania enzymów białko jest łatwoprzyswajalne, same kiełki
zaś znacznie lżej strawne niż fasola. Fasola mung oprócz znacznych
ilości białka, zawiera wszystkie ważne dla organizmu witaminy (A, B, C i
E) oraz sole mineralne.
Kiełki fasoli mung obniżają również poziom
„złego" cholesterolu LDL oraz zawierają duże ilości antyutleniaczy,
które zapobiegają chorobom serca i nowotworom.
Kiełki mung stosuje się przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej - na zimno lub na gorąco.
Aby kiełki były najwyższej
jakości najlepiej wyhodować je we własnym zakresie. Kiełki to pokarm ożywiony. Muszą
być świeżo zebrane prosto z kiełkowego ogródka, zawierają wtedy najwięcej enzymów,
witamin, minerałów. Kiedy włożymy je od razu do lodówki ich siła życia w
nich pozostanie, będą one jedynie wolniej dalej rosnąć.
Gramatura: 20 g

|
1. Najszersza oferta - na aukcjach dostępne jest ok. 30 gatunków roślin z gruntu.
|
2. Wysyłamy za pobraniem - nie boimy sie swoich sadzonek!!
|
3. Najtańszy transport.
|
4. Wysyłamy rośliny zapakowane w taki sposób, by przetrwały podróż bez uszkodzeń, używamu specjalnie wymyślonych przez nas opakowań z zamkami. |
5. Proponujemy Ci dobrą, uczciwą transakcję. Doskonałe relacje wymagają czasu, dlatego nie przedkładamy jednorazowego zysku nad
budowanie trwałych relacji. |
6. Szanujemy Twój czas, dlatego nieustannie poszukujemy nowych sposobów na to by współpraca z nami była prosta i przyjemna. |
7. Utrzymujemy stały kontakt z klientami i nie zapominamy mówić "Dziekuję". |



|
POLECANE PRODUKTY
|
|