Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FASOLA ADZUKI BIO, Natu 400g

02-06-2014, 21:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6.90 zł     
Użytkownik sklepnazdrowiepl
numer aukcji: 4208914023
Miejscowość Wroc?aw
Wyświetleń: 42   
Koniec: 02-06-2014 20:50:09
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

505 [zasłonięte] 914
(10-14)

Kurierem
Koszt wysyłki kurierskiej do 30kg
Przelew - 13 zł
Pobranie - 16 zł

Paczkomaty InPost

Przelew - 7,99zł


Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie  12,99 zł

Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Przy zakupie powyżej 250 zł przesyłka kurierska gratis



20 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2260002 [zasłonięte] 030789
1. Towary sprzedawane przez Nas są nowe, w 100% oryginalne.
2. Do każdego zakupionego produktu dołączamy paragon lub na życzenie klienta fakturę vat.
3. Po licytacji poinformuj nas o preferowanym sposobie płatności (wpłata na konto lub wysyłka za pobraniem).
4. Dokonując przelewu za zakupiony towar prosimy w tytule wpisać nick z allegro.
5. Pełny regulamin dostępny jest w zakładce " O mnie".

FASOLA ADZUKI BIO, Natu 400g


Fasola Adzuki to małe, czerwonawo-brązowe ziarna. Gotowane, mają słodki, orzechowy smak. Zapoczątkowane w Chinach, jednak są także popularne w Japonii. Fasola Adzuki według starej medycyny chińskiej uważana była i jest nadal za wspaniałe lekarstwo dla osób z problemami nerek. Przede wszystkim ta odmiana fasoli leczy problemy związane z dysfunkcją i infekcjami pęcherza moczowego. Poza tym niektórzy eksperci wykazują obecność w składzie Adzuki fito estrogenów, które mogą przeciwdziałać tworzeniu komórek rakowych- rak piersi u kobiet. W Japonii ziarna Adzuki znane są ze swoich właściwości leczniczych, między innymi są wykorzystywane do wspierania czynności nerek i pęcherza moczowego.Fasola jest niskokaloryczna i uboga w tłuszcze. Wyróżnia się słodkim, delikatnym, lekko orzechowym smakiem

Zastosowanie : doskonale komponuje się w potrawach z ryżu i zbóż, zupach, sałatkach, deserach. Wyśmienita na słodko z mleczkiem kokosowym. Przed spożyciem należy moczyć ją ok. 8-10 godzin, a następnie gotować do miękkości. Sucha obłuszczona fasola powinna być przechowywana w szczelnie zamkniętym słoiku w lodówce. Zalecana w kuchni makrobiotycznej. Jest doskonałym zamiennikiem białka zwierzęcego w dietach wegańskich i wegetariańskich. Ze względu na jej bogactwo włączenie jej do diety wskazane jest wszystkim osobom.

Skład: fasola adzuki bio

Waga: 400g

Aukcja wystawiona przy użyciu integracji PrestaShop 1.4 z Allegro - Bitelektro.pl
{photo1_b}
{photo2_b}
{photo3_b}