Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Farrell-Kingsley Kathy - Domowy wyrób nabiału

07-05-2015, 7:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 5245409933
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 1   
Koniec: 07-05-2015 07:41:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Farrell-Kingsley Kathy - Domowy wyrób nabiału
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]77336
Wymiar: 16.5x23.5cm
Nr wydania: 3
Ilość stron: 212
Rok wydania: 2015
Autor: Farrell-Kingsley Kathy
Rodzaj okładki: Miękka
Stan: Nowa
Wydawca: RM

Opis książki

Podtytuł: Sery, twarogi, jogurty
Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo.
Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej – przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.
Zobacz także...