Normal
0
21
false
false
false
PL
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
Masło orzechowe z prażonych migdałów pozyskiwane naturalnymi metodami produkcji poprzez poddawanie orzechów rozkruszaniu aż do uzyskania perfekcyjnie chrupkiej tekstury (wersja Crunchy) lub mieleniu aż do uzyskania idealnie gładkiej konsystencji (Smooth) w ich naturalnych skórkach bez jakichkolwiek dodatków sztucznych. Masło orzechowe So Good! Almond Butter to produkt stanowiący źródło białka i o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego. Przyczynia się on do wzrostu i podtrzymania masy tkanki mięśniowej którą także chroni przed stresem oksydacyjnym. Przyczynia się do prawidłowego metabolizmu energetycznego. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania mięśni oraz układu krwionośnego min. poprawia krzepnięcie krwi. Pozytywnie wpływa na układ nerwowy, zmniejsza uczucie zmęczenia. Świetnie wpływa na zdrowie komórek kostnych, włosów, paznokci i skóry.
Skład:
Wartość odżywcza |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
2688 kJ / 650 kcal |
Białko |
25,4 g |
Węglowodany |
6,5 g |
w tym cukry |
4,0 g |
Tłuszcz |
55,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4,4 g |
Błonnik |
11,8 g |
Sól |
0,0 g |
Witamina E |
24 mg
|
Ryboflawina |
0,57 mg |
Fosfor |
560 mg |
Cynk |
5,7 mg |
Fosfor |
560 mg |
Magnez |
269 mg |
Uwagi: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Zamieszać przed użyciem gdyż może występować naturalne oddzielenie tłuszczu.
Po otwarciu spożyć w przeciągu 3 miesięcy.
Masa netto: 1 kg