| Realizacja i postęp w wysyłce: (czynne od pn-pt 10 do 16)
(22)[zasłonięte]37976 - Piotr Informacje o statusie zamówienia (23[zasłonięte]871)
[zasłonięte]@op.pl Odbiór osobisty w Warszawie, Sabały 55: (czynne od pn-pt 10 do 18) (22)[zasłonięte]73714 - Artur [zasłonięte]@hotmail.com (22[zasłonięte]021)
|
| Koszty wysyłki: Kurierem Siódemka:
Pobranie: 16 zł Wpłata: 12 zł
Za przesyłkę kurierską płacisz tylko raz bez względu na ilość zakupionych produktów.
Poczta Polska:
Koszt paczki pocztowej obliczamy według aktualnego cennika poczty polskiej i wagi zamówionego towaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pekao SA
Centrum Odżywek - Mateusz Bonder Sabały 55/1 02-174 Warszawa
37 1240 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1091110 [zasłonięte] 067600 | |
| Możliwy odbiór osobisty:
Warszawa - Odżywki Sabały 55 godziny otwarcia: pon-pt: od 10 do 18 sobota: od 10 do 14
Uwaga! Ze względu na bardzo dużą ofertę zastrzegamy sobie odbiór zamówienia do 48h. Czas liczony jest od wysłania meila na adres [zasłonięte]@hotmail.com lub zatelefonowanie (22)[zasłonięte]73714 i potwierdzenie złożenia zamówienia i chęć odbioru osobistego. W 90% jednak produkt możecie Państwo odebrać tego samego dnia!
|
|
|
| FA Nutrition Diamond Hydrolysed Whey Protein - 2270g
Więcej niż odżywianie Stworzony Orzy użyciu zaawansowanego hydrolizatu białka serwatkowego by przyśpieszyć wchłaniani 22 gramy czystych peptydów w porcji Niewielka ilość laktozy, brak cholesterolu i cukru Zawiera enzymy trawienne by polepszyć wykorzystanie białka Skonstruowane tak, by rozpuszczać się łatwo przy mieszaniu łyżką DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® to najszybsze, najczystsze, najbardziej zaawansowane białko serwatkowe, jakie kiedykolwiek opracowano. Poprzez hydrolizowanie białka serwatkowego stworzyliśmy najszybciej działające białko serwatkowe. Podzieliliśmy je na małe cząsteczki, które są natychmiast wchłaniane przez twój organizm, pozwalając mięśniom szybko rozpocząć odbudowę i regenerację. Aby zwiększyć efektywność produktu, dodaliśmy do niego najlepszy na rynku enzym trawienny, Aminogen®. Oprócz tego, że działa szybko, DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® jest idealnie czyste i naturalne, stworzone na południu Irlandii z najlepszego mleka. Jedynym sposobem by skorzystać z dobrodziejstw DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® jest wypicie go. Nasz zespól do spraw badań i rozwoju pracował niestrudzenie by ukryć gorzki smak hydrolizatu, tak by w twoje ręce trafił najsmaczniejszy produkt na rynku. Niezależnie od tego czy wybierzesz czekoladę, truskawkę, malinę, brzoskwinię czy wanilię, DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® smakuje niesamowicie i łatwo rozpuszcza się w wodzie, mleku lub soku.
Diamentowy standard
Wiele firm chwali się poziomem swego hydrolizatu, którego zwykle tylko trochę dorzucają do gotowego produktu przez co nie wpływa on w żaden sposób na jego jakość. DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® firmy Fitness Authority został wyprodukowany przy pomocy ultrafiltracji z wykorzystaniem technologii spiralnej membrany oraz dodania enzymów, które rozbiły białko do postaci kluczowych składników odżywczych, których twoje mięśnie bardzo potrzebują po ciężkim treningu. Więcej niż odżywianie Stworzony Orzy użyciu zaawansowanego hydrolizatu białka serwatkowego by przyśpieszyć wchłaniani 22 gramy czystych peptydów w porcji Niewielka ilość laktozy, brak cholesterolu i cukru Zawiera enzymy trawienne by polepszyć wykorzystanie białka Skonstruowane tak, by rozpuszczać się łatwo przy mieszaniu łyżką DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® to najszybsze, najczystsze, najbardziej zaawansowane białko serwatkowe, jakie kiedykolwiek opracowano. Poprzez hydrolizowanie białka serwatkowego stworzyliśmy najszybciej działające białko serwatkowe. Podzieliliśmy je na małe cząsteczki, które są natychmiast wchłaniane przez twój organizm, pozwalając mięśniom szybko rozpocząć odbudowę i regenerację. Aby zwiększyć efektywność produktu, dodaliśmy do niego najlepszy na rynku enzym trawienny, Aminogen®. Oprócz tego, że działa szybko, DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® jest idealnie czyste i naturalne, stworzone na południu Irlandii z najlepszego mleka. Jedynym sposobem by skorzystać z dobrodziejstw DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® jest wypicie go. Nasz zespól do spraw badań i rozwoju pracował niestrudzenie by ukryć gorzki smak hydrolizatu, tak by w twoje ręce trafił najsmaczniejszy produkt na rynku. Niezależnie od tego czy wybierzesz czekoladę, truskawkę, malinę, brzoskwinię czy wanilię, DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® smakuje niesamowicie i łatwo rozpuszcza się w wodzie, mleku lub soku.
Diamentowy standard
Wiele firm chwali się poziomem swego hydrolizatu, którego zwykle tylko trochę dorzucają do gotowego produktu przez co nie wpływa on w żaden sposób na jego jakość. DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN® firmy Fitness Authority został wyprodukowany przy pomocy ultrafiltracji z wykorzystaniem technologii spiralnej membrany oraz dodania enzymów, które rozbiły białko do postaci kluczowych składników odżywczych, których twoje mięśnie bardzo potrzebują po ciężkim treningu. Wartości odżywcze Porcja: 1 miarka (27g) Ilość porcji w opakowaniu: 84 Zawartość: 2270g | Składniki | % Zapotrzebowanie dzienne | Kalorie | 112,1 kcal (469 kJ) | - | Białko | 22 g | 37,5% | Węglowodany | 1,3 g | 0.33% | w tym cukier | 0 g | - | w tym błonnik | 0 g | - | Tłuszcze | 2,1 g | 3,4% | w tym tłuszcze nasycone | 1,6 g | 8,8% | w tym tłuszcze trans | 0 g | - | Wapń (jako węglan wapnia) | 148 mg | 14,7% | Sód (jako chlorek sodu) | 40 mg | 1,6% | Potas (jako cytrynian potasu) | 810 mg | 22,7% | Magnez (jako tlenek magnezu) | 16,2 mg | 4% | Fosfor (jako fosforan dwuwapnia) | 162 mg | 16,2% | Chlorki (jako wodorowęglan chlorków) | 13,5 mg | 2,4% | Typowy profil aminokwasowy w 100 gramach proszku: | | - | Leucyna | 9,35 g | - | Izoleucyna | 5,03 g | - | Walina | 5,09 g | - | BCCA łącznie | 19,47 g | - | Kwas asparginowy | 9,51 g | - | Kwas glutaminowy | 15,22 g | - | Seryna | 4,72 g | - | Glicyna | 1,66 g | - | Histydyna | 1,61 g | - | Arginina | 2,39 g | - | Treonina | 6,44 g | - | Alanina | 4,26 g | - | Prolina | 5,04 g | - | Tyrozyna | 2,70 g | - | Metoinina | 1,61 g | - | Cystyna | 2,31 g | - | Fenylolanina | 2,85 g | - | Lizyna | 8,10 g | - | Tryptofan | 1,24 g | - | Zalecane spożycie: Wymieszaj 1 miarkę (1 porcję) Diamond Hydrolysed Whey Protein ze 180 – 240 ml zimnej wody. Jedną porcję wypij po przebudzeniu a drugą natychmiast po treningu lub gdy kiedykolwiek będziesz potrzebował dodatkowej porcji białka. *procentowe Dzienne Zapotrzebowanie oparte na diecie 2000 kalorii. Twoje Dzienne Zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.
Wanilia SKŁADNIKI: Optipep™ (hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego (emulgator: lecytyna sojowa)), substancje smakowe, substancje słodzące (acesulfam potasu, sukraloza), sól, enzymy trawienne Aminogen® Czekolada SKŁADNIKI: Optipep™ (hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego (emulgator: lecytyna sojowa)), proszek kakaowy, substancje smakowe, substancje słodzące (acesulfam potasu, sukraloza), sól, enzymy trawienne Aminogen® Malina SKŁADNIKI: Optipep™ (hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego (emulgator: lecytyna sojowa)), substancje smakowe, substancje słodzące (acesulfam potasu, sukraloza), sól, Enzymy trawienne Aminogen®, Truskawka SKŁADNIKI: Optipep™ (hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego (emulgator: lecytyna sojowa)), substancje smakowe, substancje słodzące (acesulfam potasu, sukraloza), sól, Enzymy trawienne Aminogen®, barwnik naturalny (karmin). Brzoskwinia SKŁADNIKI: Optipep™ (hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego (emulgator: lecytyna sojowa)), substancje smakowe, naturalne substancje barwiące (karoten, karmin), substancje słodzące (acesulfam potasu, sukraloza), sól, Enzymy trawienne Aminogen® Informacja dla alergików: Produkt zawiera składniki pochodzące z mleka (białko serwatkowe) oraz soi (lecytyna). W naszej fabryce stosuje się także składniki pochodzące z jaj, orzeszków ziemnych, zbóż, pszenicy, orzechów, nasion i siarczynów.
Uwaga: Produkt zawiera fenyloalaninę. Nie stosować w przypadku choroby na fenyloketonurię. Przechowywać w czystym, chłodnym i suchym miejscu nie wystawiając na bezpośrednie działanie promieni słonecznych. Trzymać z dala od dzieci. |
|
|
|
|