| Realizacja i postęp w wysyłce: (czynne od pn-pt 10 do 16)
(22)[zasłonięte]37976 - Piotr Informacje o statusie zamówienia (23[zasłonięte]871)
[zasłonięte]@op.pl Odbiór osobisty w Warszawie, Sabały 55: (czynne od pn-pt 10 do 18) (22)[zasłonięte]73714 - Artur [zasłonięte]@hotmail.com (22[zasłonięte]021)
|
| Koszty wysyłki: Kurierem Siódemka:
Pobranie: 16 zł Wpłata: 12 zł
Za przesyłkę kurierską płacisz tylko raz bez względu na ilość zakupionych produktów.
Poczta Polska:
Koszt paczki pocztowej obliczamy według aktualnego cennika poczty polskiej i wagi zamówionego towaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Pekao SA
Centrum Odżywek - Mateusz Bonder Sabały 55/1 02-174 Warszawa
37 1240 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1091110 [zasłonięte] 067600 | |
| Możliwy odbiór osobisty:
Warszawa - Odżywki Sabały 55 godziny otwarcia: pon-pt: od 10 do 18 sobota: od 10 do 14
Uwaga! Ze względu na bardzo dużą ofertę zastrzegamy sobie odbiór zamówienia do 48h. Czas liczony jest od wysłania meila na adres [zasłonięte]@hotmail.com lub zatelefonowanie (22)[zasłonięte]73714 i potwierdzenie złożenia zamówienia i chęć odbioru osobistego. W 90% jednak produkt możecie Państwo odebrać tego samego dnia!
|
|
|
| FA Gold Protein Isolate 2270g.
GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE dostarcza najczystszego izolatu białka serwatki, oferując ci najlepsze rezultaty. Każda miarka zawiera 27 gramów czystego, budującego mięśnie izolat biała serwatkowego bez żadnych niechcianych dodatków typu węglowodany czy tłuszcze. Stworzyliśmy GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE w oparciu o dwie znakomite technologie, tak byś by mógł oczekiwać najlepszych rezultatów. Aby GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE wyprzedzał całą konkurencję zastosowaliśmy CFM - idealną formę białka serwatkowego. CFM nie tylko dostarcza organizmowi pełnego spektrum aminokwasów naturalnie występujących w białku serwatkowym. Posiada też najwyższe stężenie chroniących mięśnie i poprawiających wytrzymałość BCAA. Aby poprawić wchłanianie azotu oraz przyswajanie aminokwasów dodaliśmy Aminogen, opatentowany enzym idealny przy zwiększaniu siły i suchej masy mięśniowej. Aminogen poprawia trawienie białka, tak więc z każdego jego grama wydobywasz tyle ile to możliwe i nic się nie marnuje. Zalecane spożycie Zamieszaj jedną miarkę (30 g) z 300 ml wody, mleka lub soku. Zależnie od potrzeb pij 1 – 4 porcje dziennie Składniki w porcji (30 g): | % Zapotrzebowanie dzienne | Kalorie | 120 kcal (519 kJ) | - | Tłuszcze | 1 g | 2% | Nasycone | 0 g | 0% | Trans | 0 g | 0% | Cholesterol | 0 mg | 0% | Sód | 140 mg | 6% | Potas | 60 mg | 2% | Węglowodany | 1,5 g | 1% | Błonnik | 0 g | 0% | Cukier | 0 g | - | Białko | 27 g | - | Typowy profil aminokwasowy w 100 gramach białka: | | - | Alanina | 04,5 g | - | Arginina | 2,2 g | - | Kwas asparginowy | 10,2 g | - | Cystyna | 2,7 g | - | Glutamina i kwas glutaminowy | 13,3 g | - | Glicyna | 1,8 g | - | Prolina | 5,2 g | - | Seryna | 4,5 g | - | Tyrozyna | 3,0 g | - | Histydyna | 1,7 g | - | Izoleucyna | 5,5 g | - | Lizyna | 7,8 g | - | Leucyna | 10 g | - | Metionina | 2 g | - | Fenyloalanina | 3,2 g | - | Treonina | 5,8 g | - | Tryptofan | 1,5 g | - | Walina | 5,2 g | - | Inne składniki: Wanilia SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe (w tym chlorek sodu). Czekolada SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kakao, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe (w tym chlorek sodu i kofeinę – 3mg w 30 g). (3 mg kofeiny odpowiadają 1/20 szklanki kawy (250 ml). Malina SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kwas jabłkowy, proszek z czerwonego buraka, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, chlorek sodu, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe. Truskawka SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kwas jabłkowy, proszek z czerwonego buraka, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, chlorek sodu, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe. |
|
|
|
|