Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

EXTRAORDINARY CAKES Karen Krasne

11-03-2015, 14:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 203.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5075091831
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 13:28:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78580, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03868, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28099, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71249, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06306, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78580, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03868, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28099, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71249, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06306

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Extraordinary Cakes: Recipes for Bold and Sophisticated Desserts

EXTRAORDINARY CAKES Karen Krasne

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Karen Krasne
Language: English
Publisher: Rizzoli International Publications
Publication Date: 5 Oct 2011
Dimensions: 21.6 x 2.2 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: AD47D5D081

 

 

How to make cakes that are as delicious to eat as they are beautiful to behold. Karen Krasne, the ''Queen of Cakes'' according to ''Gourmet'' magazine, brings a fresh and contemporary sensibility to special-occasion cakes. Instead of the conventional fondant and gum paste, she relies on natural frostings based on chocolate, cream, or butter (which are also easier to make). What makes these cakes showstoppers is their unexpected flavor combinations-take, for example, the Blood Orange Ricotta Torte, the Chocolate Tiramisu, or the Yuzu Tea Cake. These desserts take full advantage of layering-contrasting textures in each bite-as seen in the New York, New York (chocolate ganache, devil's food cake, chocolate chantilly, and caramelized apples) or the Beau Soleil (mascarpone mousse, peaches, pralines, and honey-soaked pound cake). Krasne favors vibrant touches like fresh fruit and real flowers, which add flair without being fussy. The recipes include tips from her twenty years as a pastry chef, and a step-by-step introduction covers basic techniques. ''Extraordinary Cakes'' shows how to create amazing cakes that satisfy sophisticated palates-but are still achievable for the home baker. Some of the luscious cakes included are Toasted Macadamia Caramel Cheesecake, Shangrila (Guava Mousse, White Chocolate Mousse, Fresh Strawberries, Pound Cake), Vallarta (Key Lime Cream, Whipped Cream, Tequla-Infused Genoise), Marco Polo (Vanilla Mousse, Blackberry Gelee, Tea-Infused Cake), Chocolate Nirvana (Chocolate Mousse, Chocolate Cream, Chocolate Cake), King Kamehameha (Coffee Mousse, Chocolate, Mocha Pralines, Chocolate Cake), Beau Soleil (Marscapone Mousse, Peaches, Caramelized Pralines, Honey, Pound Cake), Blood Orange Ricotta Torte, Carnaval (White Chocolate Banana Truffle, Chocolate Mousse, Rum), Caribe (Banana, Mango, Passion Fruit, Chocolate Cake), Tortamisu (Marscapone Cream, Espresso-and-Rum-Soaked Cake).

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CHIC & UNIQUE VINTAGE CAKES Zoe Clark

 THE CLANDESTINE CAKE CLUB COOKBOOK Lynn Hill

 PRINCESSES, FAIRIES & BALLERINAS

 PUPPIES AND KITTENS & PETS, OH MY!

 PATISSERIE AT HOME Will Torrent

 MERINGUE GIRLS COOKBOOK Hoffler, O'Gorman