Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Expert BIERRE BRUT KRAKÓW

13-07-2015, 9:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 89 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 5266213999
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 2   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (na przeciwko nr 17)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 519 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Expert BIERRE BRUT

Expert BIERRE BRUT

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (na przeciwko nr 17) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się po lewej stronie!

Piwo w stylu Biere Brut inna nazwa Biere de Champagne.

Delikatnie nachmielone słody pilzneńskie, fermentowane powoli przy użyciu drożdży szampańskich.

Dodatek francuskich płatków dębowych podczas fermentacji wzbogaca piwo w smaki charakterystyczne dla fermentcji w beczce dębowej.

Do fermentatora wrzucamy sparzone płatki dębowe francuskie (dołączone). Można dodać 0,5kg glukozy. Drożdże szampańskie, uwodnić w temperaturze 34ºC +/-2ºC. Fermentację prowadzić w temp. 20-25ºC. Fermentacja trwa 2-4 tygodnie. Refermentacja glukozą. Leżakowanie, minimum 6-8tygodni. Czym dłużej, tym lepiej. Niesamowite piwo, teraz dostępne w wersji domowej.