Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

EUROPEAN PEASANT COOKERY Elisabeth Luard

29-06-2015, 5:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405774483
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 06:01:16

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66116, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90319, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49433, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42367, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64460, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>66116, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90319, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49433, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>42367, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64460

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

European Peasant Cookery

EUROPEAN PEASANT COOKERY Elisabeth Luard

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Elisabeth Luard
Language: English
Publisher: Grub Street
Publication Date: 31 Oct 2007
Dimensions: 17.5 x 3.2 x 24.6 cm
Format: Paperback
Pages: 544
Condition: NEW
Product_ID: 19A494C365

 

 

Peasant cookery is the foundation on which all subsequent cuisines is based. A rich oral tradition, passed down through generations, the peasant kitchen offers healthy, real food - the antithesis of fast-food catering - and is as relevant now as it was centuries ago.In this remarkable book, Elisabeth Luard sets out to record the principles of European cookery and to rediscover what has been lost in over-refinement. The recipes come from twenty-five countries, ranging from Ireland in the west to Romania in the east, Iceland in the north to Turkey in the south. It is an enormous compendium which covers Vegetables dishes, Potato dishes, Beans, Lentils, Polenta and Cornmeal, Rice, Pasta and Noodles, Eggs, Milk and Cheeses, Fish, Poultry, Small Game, Pork, Shepherd's Meats, Beef, Breads and Yeast Pastries, Sweet Dishes, Herbs, Mushrooms and Fungi, Oils, and Preserves. Written with the scrupulous attention to detail and authenticity that is the hallmark of Elisabeth Luard's cookery writing, the recipes are peppered with hundreds of fascinating anecdotes and little known facts about local history and folklore.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 A COOK'S YEAR IN A WELSH FARMHOUSE Elisabeth Luard

 STILL LIFE Elisabeth Luard

 COOKING OF SOUTH WEST FRANCE Paula Wolfert

 SUD DE FRANCE: FOOD AND COOKING OF THE LANGUEDOC

 FOOD IN ENGLAND: A COMPLETE GUIDE Dorothy Hartley

 OLIVES, LEMON & ZA'ATAR Rawia Bishara