Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ESSENTIALS OF BAKING Willia Sonoma

11-04-2015, 5:03
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 301.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169863102
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-04-2015 05:10:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69142, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88991, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41982, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87325, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93813, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69142, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88991, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41982, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>87325, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93813

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Essentials of Baking: Recipes and Techniques for Succcessful Home Baking (Williams-Sonoma Essentials)

ESSENTIALS OF BAKING Willia Sonoma

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Williams Sonoma
Language: English
Publisher: Oxmoor House
Publication Date: 1 Oct 2008
Dimensions: 24.1 x 3.2 x 26 cm
Format: Hardcover
Pages: 319
Condition: NEW
Product_ID: AD4D7CB588

 

 

This information-packed volume opens with detailed descriptions of equipment--both the basics and tools for the more ambitious baker. All the standard baking ingredients are then explained, along with helpful tips on how to work with them. A handful of fundamental baking techniques follows, each one presented in an illuminating series of step-by-step photographs and text. Next come eight chapters filled with more than 130 recipes, ranging from everyday baking powder biscuits to celebratory layer cakes to elegant custard-filled eclairs. Each chapter introduction includes such information as how to choose the right baking pan, how ingredients work together, and what problems might arise and how to solve them. Some chapter openers also feature step-by-step photographs and text that explain techniques specific to the subject at hand, such as how to knead bread dough, how to frost a cake, or how to fold puff pastry. Many individual recipes include invaluable instructional photographs as well. A collection of favorite sauces, fillings, frostings, and glazes and a glossary complete this indispensable volume, leaving the reader fully prepared to heat up the oven and begin baking.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE WILLIAMS-SONOMA COOKBOOK

 MARTHA STEWART'S NEW PIES AND TARTS Martha Stewart

 JAMIE'S COMFORT FOOD Jamie Oliver

 PIE AND TART (WILLIAMS-SONOMA COLLECTION) Williams

 WILLIAMS-SONOMA COLLECTION DESSERT

 BAKE Rachel Allen